English   español  

Navegación por Autor Vallejo, Fernando

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 13 de 13
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess14-may-2003Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence DevelopmentVallejo, Fernando ; García-Viguera, Cristina ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
closedAccess29-oct-2004Characterisation of flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) by liquid chromatography–UV diode-array detection–electrospray ionisation mass spectrometryVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; Ferreres, Federico Artículo
closedAccessmay-2003Effect of climatic and sulphur fertilisation conditions, on phenolic compounds and vitamin C, in the inflorescences of eight broccoli cultivarsVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Evaluación de Lactobacillus plantarum para optimizar la biodisponibilidad de flavanonas de zumos cítricosGarcía-Cayuela, Tomás ; Bustos, Irene ; Barroso, Elvira ; Vallejo, Fernando ; Tomàs, Fiona ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  ; Tomás Barberán, Francisco ; Requena, Teresa  Póster
closedAccessoct-2002Glucosinolates and vitamin C content in edible parts of broccoli florets after domesticVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess10-abr-2003Health-Promoting Compounds in Broccoli as Influenced by Refrigerated Transport and Retail Sale PeriodVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess16-dic-2003In Vitro Gastrointestinal Digestion Study of Broccoli Inflorescence Phenolic Compounds, Glucosinolates, and Vitamin CGil-Izquierdo, Ángel ; Vallejo, Fernando ; Pérez-Vicente, Antonio; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Metabolites and tissue distribution of resveratrol in the pigAzorín-Ortuño, María ; Yáñez-Gascón, María J. ; Vallejo, Fernando ; Pallarés, Francisco J.; Larrosa, Mar ; Lucas, Ricardo ; Morales, Juan C.; Tomás Barberán, Francisco ; García-Conesa, María Teresa ; Espín de Gea, Juan Carlos Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ago-2015Normal or High Polyphenol Concentration in Orange Juice Affects Antioxidant Activity, Blood Pressure, and Body Weight in Obese or Overweight Adults1,2,3,4Rangel, Óscar D.; Aguilera, Concepción M.; Martín, María V.; Soto, María J.; Rico, María C.; Vallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; Pérez de la Cruz, Antonio J.; Gil-Izquierdo, Ángel ; Mesa, María D.Artículo
closedAccess15-oct-2003Phenolic compound contents in edible parts of broccoli inflorescences after domestic cookingVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess23-jul-2002Potential bioactive compounds in health promotion from broccoli cultivars grown in SpainVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccessnov-2001Quality of broccoli as influenced by film wrapping during shipmentArtés-Hernández, Francisco; Vallejo, Fernando ; Martínez López, Juan AntonioArtículo
closedAccess11-feb-2003Total and individual glucosinolate contents in inflorescences of eight broccoli cultivars grown under various climatic and fertilisation conditionsVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; González Benavente-García, A.; García-Viguera, Cristina Artículo