English
español
Navegación por Autor Vásquez-Ponce, Pablo
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2017 | Evaluación de la efectividad de subproductos de la elaboración del aceite de oliva en el control del patógeno alimentario Campylobacter | Vásquez-Ponce, Pablo | tesis de maestría |
closedAccess | | 2017 | Olive mill waste water by-product as a putative source of antimicrobials against the food-borne pathogen Campylobacter | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Pinto-Bustillos, Manuel Alejandro; Vásquez-Ponce, Pablo; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Olive mill wastewater as a potential source of antibacterial and anti-inflammatory compounds against the food-borne pathogen Campylobacter | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Pinto-Bustillos, Manuel Alejandro; Vásquez-Ponce, Pablo; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |