Mostrando resultados 1 a 20 de 27
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2014 | A novel antioxidant beverage for body weight control based on coffee silverskin | Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Martorell, Patricia CSIC; Genovés, Salvador; Ramón, Daniel CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ago-2014 | Antiglycative and carbonyl trapping properties of the water soluble fraction of coffee silverskin | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, Marta CSIC; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Aplicación de los marros del café como fuente natural de fibra antioxidante | Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 14-feb-2013 | Aplicación de productos de la cascarilla del café en cosmética antienvejecimiento y alimentación funcional | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Plaza, Merichel CSIC ORCID; Ullate, Mónica CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 10-ene-2013 | Application of products of coffee silverskin in anti-ageing cosmetics and functional food | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Plaza, Merichel CSIC ORCID; Ullate, Mónica CSIC | patente |
closedAccess | | 2011 | Assessment of the antioxidant properties of corn foodstuffs | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Rodríguez-Valenciano, Mónica CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Bioaccesibility and bioavalability of bioactive compounds present in coffee silverskin extract | Fernández, B. CSIC ORCID; Ullate, Mónica CSIC; Lezama Quintana, Adriana; Amigo-Benavent, Miryam; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Mesa, M. Dolores; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2014 | Biociencia del café. Estudio de prevención de la diabetes tipo II | Fernández, B. CSIC ORCID; Ullate, Mónica CSIC; Mesa, M. Dolores; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2014 | Capacidad antiglicoxidativa in vitro de isoflavonas de soja | Ullate, Mónica CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Effect of theanine and polyphenols enriched fractions from decaffeinated tea dust on the formation of Maillard reaction products and sensory attributes of breads | Culetu, Alina; Fernández, B. CSIC ORCID; Ullate, Mónica CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Evaluación del potencial de la cascarilla de café como fuente natural de melatonina | Herrera, Teresa CSIC ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 28-ago-2014 | Food formulation comprising spent coffee grounds | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 2-sep-2014 | Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicaciones | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC | informe técnico |
openAccess | | 2-sep-2014 | Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicaciones | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 2-sep-2014 | Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicaciones | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC | patente |
openAccess | | abr-2013 | Impact of storage under ambient conditions on the vitamin content of dehydrated vegetables | Peñas, Elena CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | In vitro and in vivo effect of coffee components on the glycoxidative stress | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesa, M. Dolores | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Influence of drying by convective air dryer and ultrasound on the vitamin C and β–carotene of carrots | Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC | artículo |
closedAccess | | 2010 | Influence of drying by convective air dryer or power ultrasound on the vitamin C and β-carotene content of carrots | Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC | artículo |
closedAccess | | 2018 | Inhibitors of advanced glycation end products from coffee bean roasting by-product | Fernández, B. CSIC ORCID; Nitride, Chiara; Ullate, Mónica CSIC; Mamone, Gianfranco; Ferranti, Pasquale; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |