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Navegación por Autor Torrejón, Purificación
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1999 | Aggregation of minced hake during frozen storage | Torrejón, Purificación; Mazo, M. Luisa del; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1999 | Characteristics of the salt-soluble fraction of hake (Merluccius merluccius) fillets stored at -20 and -30 °C | Mazo, M. Luisa del; Torrejón, Purificación; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess | | 1998 | Importance of frozen storage temperature in the type of aggregation of myofibrillar proteins in cod (Gadus morhua) fillets | Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Mazo, M. Luisa del; Torrejón, Purificación; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess | | 1996 | Protein extracts and aggregates forming in minced cod (Gadus morhua) during frozen storage | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Torrejón, Purificación; Mazo, M. Luisa del; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Barba, Carlos | artículo |
closedAccess | | 1994 | Role of formaldehyde in formation of natural actomyosin aggregates in hake during frozen storage | Mazo, M. Luisa del; Huidobro, Almudena; Torrejón, Purificación; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID | artículo |