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Navegación por Autor Torrecilla, J. S.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004A neural network approach for thermal/pressure food processingTorrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccess2022Appendix A. Supplementary data for Is my food safe? – AI-based classification of lentil flour samples with trace levels of gluten or nutsPradana-López, Sandra; Pérez-Calabuig, Ana M.; Otero, Laura CSIC ORCID; Cancilla, John C.; Torrecilla, J. S.dataset
openAccess2022Appendix A. Supplementary data: Single-digit ppm quantification of melamine in powdered milk driven by computer visionPradana-López, Sandra; Pérez-Calabuig, Ana M.; Cancilla, John C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Torrecilla, J. S.dataset
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Artificial neural networks: A promising tool to design and optimize high-pressure food processesTorrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sánz Martines, Pedro Dimasartículo
openAccessismyfoodsafe.pdf.jpg2022Is my food safe? – AI-based classification of lentil flour samples with trace levels of gluten or nutsPradana-López, Sandra; Pérez-Calabuig, Ana M.; Otero, Laura CSIC ORCID; Cancilla, John C.; Torrecilla, J. S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Modelling of High-Pressure Treatments of Foods by an Artificial Neural NetworkTorrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Ramos, A.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Neural Networks: Their Role in High-Pressure ProcessingTorrecilla, J. S.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Optimization of an artificial neural network for thermal/pressure food processing: Evaluation of training algorithmsTorrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimasartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Residual neural networks to quantify traces of melamine in yogurts through image deconvolutionPérez-Calabuig, Ana M.; Pradana-López, Sandra; Lopez-Ortega, Sandra; Otero, Laura CSIC ORCID; Cancilla, John C.; Torrecilla, J. S.artículo
openAccessSingle-digit.pdf.jpg2022Single-digit ppm quantification of melamine in powdered milk driven by computer visionPradana-López, Sandra; Pérez-Calabuig, Ana M.; Cancilla, John C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Torrecilla, J. S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The initial freezing temperature of foods at high pressureGuignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo