English   español  

Browsing by Author Tejada Yábar, Margarita

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 89  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Addition of sardine to hake minces and subsequent effect on dimethylamine and formaldehyde formationTejada Yábar, Margarita ; Mohamed, G. F.; Huidobro, AlmudenaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Adenosine triphosphate and derivatives as freshness indicators of gilthead sea bream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, A.; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Aggregation of minced hake during frozen storageTorrejón, P.; Del Mazo, M.L.; Tejada Yábar, Margarita ; Careche, Mercedes Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Aggregation of Myofibrillar Proteins in Hake, Sardine, and Mixed Minces during Frozen StorageHuidobro, Almudena; Gamal, Mohamed; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Alergias alimentarias ¿y ahora qué?Tejada Yábar, Margarita Libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Allergenic properties and cuticle microstructure of Anisakis simplex L3 after freezing and pepsin digestionRodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresa; Mendizába, A; Heras, D. de las; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Alteration of the electrophoretic pattern of myofibrillar proteins in fish mince during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anisakis antigens detected in fish muscle infested with Anisakis simplex L3Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Gonzalez-Muñoz, Miguel; Heras, Cristina de las ; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex allergens remain active after conventional or microwave heating and pepsin treatments of chilled and frozen L3 larvaeVidacek, S.; Heras, Cristina de las ; Solas, M. Teresa; Mendizábal, A.; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis: efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alérgenos.Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Antigenic activity of Anisakis larvae is conserved after food processing and pepsin treatmentsTejada Yábar, Margarita ; Solas, M. Teresa; Heras, Cristina de las ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Gonzalez-Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Antigenicity and viability of anisakis larvae infesting hake heated at different time-temperature conditionsVidacek, S.; Heras, Cristina de las ; Solas, M. Teresa; Mendizábal, A.; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antigenicity of Anisakis simplex s.s. L3 in parasitized fish after heating conditions used in the canning processingTejada Yábar, Margarita ; Olivares, Fabiola; Heras, Cristina de las ; Careche, Mercedes ; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Fernández, Agustín F.; Mendizábal, Angel; Navas, Alfonso ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, MiguelArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Aplicación de tecnologías de conservación-procesado para el control de Anisakis en productos pesquerosTejada Yábar, Margarita Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added saltHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar ; Tejada Yábar, Margarita ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in the quality indices during ice storage of farmed Senegalese sole (Solea senegalensis)Tejada Yábar, Margarita ; Heras, Cristina de las ; Kent, M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Characteristics of the salt-soluble fraction of hake (Merluccius merluccius) fillets stored at -20 and -30 °CMazo, M. L. del.; Torrejón, P.; Careche, Mercedes ; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparison of gilthead sea bream (Sparus aurata) and hake (Merluccius merluccius) muscle proteins during iced and frozen storageTejada Yábar, Margarita ; Huidobro, Almudena; Mohamed, G. F.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Compuestos nitrogenados no proteicos en el músculo de pescado. Origen y alteración durante el tratamiento frigoríficoHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Consequences of frozen storage for nutritional value of hakeAlvarez, C.; Huidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita ; Vazquez, Irene; Miguel, E. de; Gómez de Segura, Ignacio A.Artículo