Mostrando resultados 1 a 20 de 37
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2023 | Acción preventiva del arándano rojo en la integridad y funcionalidad de las barreras intestinal y urotelial | González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Roldán García, Mikel CSIC; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2019 | An integrative salivary approach regarding palate cleansers in wine tasting | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Artificial Intelligence to evaluate the impact of COVID-19 disease on the elderly | Cobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; Campos-Sánchez, Elena CSIC ORCID ; Canto-Méndez, Andrea; Tejedor, Beatriz; Ruiz-Fernández, Ignacio; Jiménez, Carlos; Ramos, Manuel CSIC ORCID; Antón, Luis Carlos; Val, Margarita del CSIC ORCID; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Jiménez Arroyo, Cristina CSIC; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Sanchez-Rigau, Benjamin; Álvarez-Ciara, Anabel; Álvarez Rodríguez, Santiago; Povedano, Elena; Ruiz Santacruz, Javier Sebastián CSIC ORCID; Ramiro Fariñas, Diego CSIC ORCID ; Guirado Carbó, Glòria; Castells Carles, Glòria; Cristòfol Adell, Carles; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | Cambios en el microbioma intestinal tras el consumo regular de un sazonador de orujo de uva y su relación con parámetros clínicos de riesgo cardiovascular | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Celis, Miguel de; Belda, Ignacio; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2018 | Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidores | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2019 | Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer study | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Effect of chemical composition and sonication procedure on properties of food-grade soy lecithin liposomes with added glycerol | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Marín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Effects of wine and Its microbial-derived metabolites on intestinal permeability using simulated gastrointestinal digestion/colonic fermentation and Caco-2 intestinal cell models | Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Tamargo, Alba CSIC ORCID; Silva, Mariana CSIC; Molinero, Natalia CSIC ORCID; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Encapsulation of antioxidant sea fennel (Crithmum maritimum) aqueous and ethanolic extracts in freeze-dried soy phosphatidylcholine liposomes | Alemán, Ailén CSIC ORCID; Marín, Daniel CSIC ORCID CVN; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Estudio preliminar de la composición de la microbiota intestinal de individuos con diversas patologías y su relación con la dieta | Pinillos, Iris CSIC; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2018 | Evaluación instrumental de las propiedades de textura del vino y su relación con la percepción sensorial | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2017 | Evaluación sensorial de limpiadores de paladar en la cata de vino tinto y su relación con cambios en la composición de la saliva | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | Extraction of phenolic compounds from cocoa shell: Modeling using response surface methodology and artificial neural networks | Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Cañas, Silvia CSIC ORCID; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Segovia, Ángela; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Extractos de orujo de uva como sazonadores en dietas con bajo contenido en sal: aceptación sensorial y efecto sobre factores de riesgo cardiometabólico y la función intestinal | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN | tesis doctoral |
openAccess | | 2021 | Gastrointestinal digestion of a grape pomace extract: Impact on intestinal barrier permeability and interaction with gut microbiome | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Tamargo, Alba ; Silva, Mariana CSIC; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Glycaemia- and hypertension-lowering effects of grape pomace extracts used as a dietary supplement and in low-salt recipes. Changes in gut microbiota and related metabolic biomarkers | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Pinillos, Iris CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 21-abr-2023 | Grape pomace as a cardiometabolic health-promoting ingredient: Activity in the intestinal environment | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo de revisión |
openAccess | | 2022 | Hypertension-and glycaemia-lowering effects of a grape-pomace-derived seasoning in high-cardiovascular risk and healthy subjects. Interplay with the gut microbiome | Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Celis, Miguel de; Belda, Ignacio; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Longitudinal study of the immune response after | Campos-Sánchez, Elena CSIC ORCID ; Canto-Méndez, Andrea; Tejedor, Beatriz; Cobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; Ruiz-Fernández, Ignacio; Jiménez, Carlos; Sanchez-Rigau, Benjamin; Abia, Davia; Castells Carles, Glòria; Álvarez-Ciara, Anabel; Mena, Beatriz; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Jiménez Arroyo, Cristina CSIC; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Povedano, Elena; Ruiz Santacruz, Javier Sebastián CSIC ORCID; Guirado Carbó, Glòria; Cristòfol Adell, Carles; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Ramos, Manuel CSIC ORCID; Antón, Luis Carlos; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; Ramiro Fariñas, Diego CSIC ORCID ; Álvarez Rodríguez, Santiago; Val, Margarita del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2017 | Low-salt recipes seasoned with GRAPE-DERIVED EXTRACTS may prevent from hypertension and glycaemia | Gil-Sánchez, Irene CSIC; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, Víctor D.; Guadarrama, Alberto; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |