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Navegación por Autor Tárrega, Amparo

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Acceptance of lemon flavoured desserts explained by sensory attributes assessed by consumers using JAR scalesTárrega, Amparo CSIC ORCID; Arcia, Patricia; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2012Active compounds and distinctive sensory features provided by American ginseng (Panax quinquefolius L.) extract in a new functional milk beverageTárrega, Amparo CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Meyer, Marjolaine; Feuillère, Nicolas; Ibarra, A.; Roller, Marc; Terroba, D.; Madera, C.; Iglesias, J. R.; Echevarría, J.; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-jun-2019Aplicación de la variable TCATA para registrar la dinámica de percepción sensorialRizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessCRFS2020-Tarrega.pdf.jpg3-mar-2020Are mixed meat and vegetable protein products good alternatives for reducing meat consumption? A case study with burgersTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Murciano, Ana; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-dic-2020Attitudes of Spaniards towards meat reduction in the diet and alternative productsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Murciano, Ana; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessBJSTR-FISZMAN-2019.pdf.jpg5-nov-2019Bioengineering Tools to Aid the Study of Oral Processing Deficiencies: A Pathway to Tailored Food ProductsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-jul-2019Bread or beer: What is tweeted on gluten-freePuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vidal, Leticia; Ares, Gastón; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccesssustainability-15-03873.pdf.jpg1-mar-2023Brewer’s Spent Grain Used in Fiber-Enriched Burgers—Influence of Sustainability Information on Consumer ResponsesCurutchet, Ana; Arcia, Patricia; Prisco, Fátima; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-may-2017Cambios en la viscosidad de matrices alimentarias con almidón durante el procesamiento oral in vitroArancibia, Carla; Agudelo, Alejandra CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-jun-2019¿Cambios en nuestra manera de masticar cuando llevamos a cabo una evaluacion de TDS?Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessCyTA2023-Curuchet.pdf.jpg10-ene-2023Changes in consumers interest on cheeses with health benefits and different manufacture types over the last decadeCuruchet, Ana; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Arcia, Patriciaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2020Changing chemical leavening to improve the structural, textural and sensory properties of functional cakes with blackcurrant pomaceDiez-Sánchez, Elena; Llorca, Empar; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
openAccessgels-08-00430.pdf.jpg9-jul-2022Characterization of Dysphagia Thickeners Using Texture Analysis-What Information Can Be Useful?Baixauli, Raquel CSIC; Bolivar-Prados, Mireia; Ismael-Mohammed, Kovan; Clavé, Pere; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessagronomy-11-02243-v2.pdf.jpg5-nov-2021Check-all-that-apply questions including the ideal product as a tool for selecting varieties in breeding programs. A case study with mandarinsGiménez Sanchis, Adrián; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Tarancón, Paula CSIC; Aleza, Pablo; Besada, Cristinaartículo
openAccessFQP2023-Carrillo.pdf.jpg14-jun-2023Classification trees as machine learning tool to explore consumers’ purchasing decision pathway. A case-study on parent's perception of baby food jarsCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; González Velasco, Mónica CSIC; Parrilla, Rubén; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessPuerta-FQP2020.pdf.jpg11-jun-2020Co-occurrence networks of Twitter content after manual or automatic processing. A case- study on “gluten-free”Puerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vidal, Leticia; Ares, Gastón; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessLWT2022-Puerta.pdf.jpg15-jun-2022Coeliac consumers’ expectations and eye fixations on commercial gluten-free bread packagesPuerta, Patricia CSIC ORCID; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Badia Olmos, Celia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2007Colour and consistency of semi-solid dairy desserts: Instrumental and sensory measurementsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2018¿Comer por capricho?.Estudios de las motivaciones y ocasiones de consumo de galletasTárrega, Amparo CSIC ORCID; Marcano, Johanna CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2022¿Cómo afrontan los consumidores la transición hacia un menor consumo de carne?Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo