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Navegación por Autor Tárrega, Amparo

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFQP-2017-Tarrega.pdf.jpg3-jul-2017Consumer perceptions of indulgence: A case study with cookiesTárrega, Amparo ; Marcano, Johanna; Fiszman, Susana Artículo
openAccessconsumchickeffe.pdf.jpg2016Consumer perceptions, descriptive profile, and mechanical properties of a novel product with chickpea flour: Effect of ingredientsJiménez, M. José ; Tárrega, Amparo ; Fuentes, Raúl ; Canet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  Artículo
openAccessTárrega-LWT-Effect of blends.pdf.jpgabr-2010Effect of blends of short and long-chain inulin on the rheological and sensory properties of prebiotic low-fat custardsTárrega, Amparo ; Rocafull, Amparo; Costell, Elvira Artículo
openAccessPoster Ibereo04.pdf.jpg9-sep-2004Effect of milk fat content on the flour behaviour of custard dessertsTárrega, Amparo ; González Tomás, Luis; Costell, Elvira Presentación
openAccessposter comp nizo.pdf.jpgjun-2003Effect of temperature on steady-state flow behaviour of semisolid dairy dessertsTárrega, Amparo ; Durán, Luis; Costell, Elvira Presentación
openAccessposter gales.pdf.jpgjul-2003Effect of temperature on viscoelastic properties of semisolid dairy dessertsTárrega, Amparo ; Durán, Luis; Costell, Elvira Presentación
openAccessChem Perc-Costell-2010.pdf.jpgmar-2010Food Acceptance: The Role of Consumer Perception and AttitudesCostell, Elvira ; Tárrega, Amparo ; Bayarri, Sara Artículo
openAccessPoster COST-Dijon.pdf.jpgabr-2005Functional role of starch and kappa-carrageenan on the rheology and flavour of a custard dessert (COST 921 recipe)González Tomás, Luis; Tárrega, Amparo ; Costell, Elvira Presentación
openAccessFoodFunction2018.pdf.jpg24-sep-2018Impact of composition and texture of protein-added yogurts on oral activityMorell, Pere; Tárrega, Amparo ; Foegeding, Edward Allen; Fiszman, Susana Artículo
openAccessPoster Barcelona.pdf.jpg17-may-2004Influencia de la adición de inulina en el comportamiento de flujo y en el sabor de natillas de vainillaTárrega, Amparo ; González Tomás, Luis; Costell, Elvira Presentación
openAccessTesis_A_Tarrega.pdf.jpg2005Influencia de la composición en las propiedades físicas y sensoriales de postres lácteos semisólidosTárrega, Amparo Tesis
openAccessInulina.pdf.jpg15-sep-2004Influencia de la Inulina en la viscoelasticidad y en la textura de natillas de vainillaGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo ; Costell, Elvira Presentación
openAccessFOODRES-RIZO.pdf.jpg1-mar-2018Relating texture perception of cooked ham to the bolus evolution in the mouthRizo, Arantxa; Peña, Esmeralda; Alarcón Rojo, Alma Delia; Fiszman, Susana ; Tárrega, Amparo Artículo
openAccessPangborn_Tarrega.pdf.jpg7-ago-2004Scaling ranked data for correlating sensory and instrumental measures. Application to dairy desserts colour evaluationTárrega, Amparo ; Izquierdo, Luis ; Costell, Elvira Presentación
openAccessPangborn.Poster.pdf.jpgago-2004Sensory evaluation of vanilla dairy desserts by free choice profileGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo ; Costell, Elvira Presentación
openAccessInt Dairy J-Storage stability of starch-based dairy desserts.pdf.jpgene-2010Storage stability of starch-based dairy desserts containing long-chain inulin: Rheology and particle size distributionTorres, Juan Diego; Tárrega, Amparo ; Costell, Elvira Artículo
openAccessJTS-2018-Fiszman.pdf.jpg4-may-2017The dynamics of texture perception of hard solid food: A review of the contribution of the temporal dominance of sensations techniqueFiszman, Susana ; Tárrega, Amparo Artículo
openAccessJFS-2018-Tomadoni.pdf.jpg15-dic-2017The Role of the Dynamic Sensory Perception in the Reformulation of Shakes: Use of TDS for Studying the Effect of Milk, Fiber, and Flavor AdditionTomadoni, Barbara; Fiszman, Susana ; Moreira, Maria R.; Tárrega, Amparo Artículo