English   español  

Browsing by Author Suárez, Mª Paz

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Oct-2017Assessment of quantitative parameters for evaluating impact bruising structural damage in olive fruit tissueJimémez, María Rocío; Rallo, Pilar; Suárez, Mª Paz; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Casanova, Lauraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Avances en la caracterización del molestado en aceituna de mesa utilizando estudios histológicosJimémez, María Rocío; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Casanova, Lauracomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Aug-2019Bruising response in ‘Manzanilla de Sevilla’ olives to RDI strategies based on water potentialCasanova, Laura; Corell González, M.; Corell González, M.; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Martín Palomo, Mª José; Morales-Sillero, Ana; Moriana, Alfonso; Jiménez, Rocíoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-Jul-2017Bruising susceptibility of Manzanilla de Sevilla table olive cultivar under Regulated Deficit IrrigationCasanova, Laura; Corell González, M.; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Martín Palomo, Mª José; Jiménez, Rocíoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2016Distribution and timing of cell damage associated with olive fruit bruising and its use in analyzing susceptibilityJimémez, María Rocío; Rallo, Pilar; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Suárez, Mª Pazartículo
openAccessPostP_2018_EurJLipidSci_V120_P1800008.pdf.jpg28-Feb-2018Elaboration of Table Olives: Assessment of New Olive GenotypesRallo, Pilar; Morales Sillero, Ana; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Jiménez, Rocío; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID ; Suárez, Mª Paz; Casanova, Laura; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2011Estudios histológicos del "molestado" en aceituna de mesaJimémez, María Rocío; Rallo, Pilar; Suárez, Mª Paz; Casanova, Laura; Morales Sillero, Ana; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID comunicación de congreso
embargoedAccessolive_breeding.pdf.jpg17-Nov-2020Exploring UAV-imagery to support genotype selection in olive breeding programsRallo, Pilar; Castro, Ana Isabel de CSIC ORCID; López Granados, Francisca CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Torres-Sánchez, Jorge CSIC ORCID; Jimémez, María Rocío; Jiménez-Brenes, Francisco Manuel CSIC ORCID ; Casanova, Laura; Suárez, Mª Pazartículo
openAccessfenotipado_olivar.pdf.jpg2020Fenotipado de olivar mediante análisis de imágenes procedentes de vehículo aéreo no tripuladoLópez Granados, Francisca CSIC ORCID ; Rallo, Pilar; León, Lorenzo; Torres-Sánchez, Jorge CSIC ORCID; Suárez, Mª Paz; Jiménez-Brenes, Francisco Manuel CSIC ORCID ; Casanova, Laura; Castro, Ana Isabel de CSIC ORCID; Morales Sillero, Ana; Jimémez, María Rocío; Rosa, Raúl de laartículo
openAccessfpls-10-01472.pdf.jpg18-Nov-2019High-Throughput System for the Early Quantification of Major Architectural Traits in Olive Breeding Trials Using UAV Images and OBIA TechniquesCastro, Ana Isabel de CSIC ORCID; Rallo, Pilar; Suárez, Mª Paz; Torres-Sánchez, Jorge CSIC ORCID; Casanova, Laura; Jiménez-Brenes, Francisco Manuel CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Jimémez, María Rocío; López Granados, Francisca CSIC ORCID artículo
openAccessAug-2013Histological characterization of table olive fruit bruising cv. Manzanilla de SevillaJimémez, María Rocío; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Galindo, M.; Morales Sillero, Ana; Casanova, Laurapóster de congreso
closedAccess2009Plant-soil interactions in a fertigated ‘Manzanilla de Sevilla’ olive orchardMorales Sillero, Ana; Fernández Luque, José Enrique CSIC ORCID ; Ordovás Ascaso, J.; Suárez, Mª Paz; Pérez, José Antonio; Liñán Benjumea, Juana CSIC; López Rivares, E. P.; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Troncoso de Arce, Antonio CSICartículo
openAccessRooting capability.pdf.jpgApr-1999Rooting capability of olive cuttings, cv. Gordal: Influence of the presence of leaves and budsSuárez, Mª Paz; López Rivares, E. P.; Lavee, Shimon; Troncoso de Arce, Antonio CSICartículo