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Browsing by Author Solas, M. Teresa

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Allergenic properties and cuticle microstructure of Anisakis simplex L3 after freezing and pepsin digestionRodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anisakis antigens detected in fish muscle infested with Anisakis simplex L3Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex allergens remain active after conventional or microwave heating and pepsin treatments of chilled and frozen L3 larvaeVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex antigens in fresh and frozen-thawed muscle of anchovies in vinegarSolas, M. Teresa; García, M. Luisa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Antigenic activity of Anisakis larvae is conserved after food processing and pepsin treatmentsTejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González-Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angelcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Antigenicity and viability of anisakis larvae infesting hake heated at different time-temperature conditionsVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antigenicity of Anisakis simplex s.s. L3 in parasitized fish after heating conditions used in the canning processingTejada Yábar, Margarita CSIC ; Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Fernández, Agustín F. CSIC ORCID; Mendizábal, Angel; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguelartículo
openAccessTAFT_2003_Proceedings.pdf.jpg11-Jun-2003Availability of quercetin as functional ingredient in fish gelsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessCarrageenansgel.pdf.jpg2002Carrageenans and alginate effects on properties of combined pressure and temperature in fish mince gelsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Characteristics of high- and low-fat bologna sausages as affected by final internal cooking temperature and chilling storageCarballo, José CSIC ORCID ; Fernández, Paloma; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Characteristics of low- and high-fat beef patties: Effect of high hydrostatic pressureCarballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of pressurised pork meat batters as affected by addition of plasma proteins, apple fibre and potato starchFernández Martín, Fernando CSIC; Guerra, M. A.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccesscomparisonsardine.pdf.jpg1997Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressureMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Contrasting effects of high-pressure-assisted freezing and conventional air-freezing on eggplant tissue microstructureOtero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Does the intensity of anisakis infection affect the quality of hake muscleTejada Yábar, Margarita CSIC ; Karl, Horst; Heras, Cristina de las CSIC; Vidaček, Sanja; Solas, M. Teresa; García, M. Luisaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Double emulsions to improve frankfurter lipid content: Impact of perilla oil and pork backfatFreire, María CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessefectosurimi.pdf.jpg2013Efecto de la separación mecánica del músculo en la retención y viabilidad de las larvas de Anisakis durante el proceso de obtención de surimiOlivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Efecto de la temperatura en las alteraciones morfológicas de larvas de anisakidosSolas, M. Teresa; Vidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Álvarez-Fernández, Ana CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Efecto del tratamiento de esterilización de conservas de pescado en la detección de alérgenos de Anisakis: Estudio preliminarOlivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Effect of Anisakidae larvae penetration in frozen hake (Merluccius merluccius)Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Mendizábal, Angel; Navas, A.comunicación de congreso