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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2008 | Allergenic properties and cuticle microstructure of Anisakis simplex L3 after freezing and pepsin digestion | Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2008 | Anisakis antigens detected in fish muscle infested with Anisakis simplex L3 | Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2009 | Anisakis simplex allergens remain active after conventional or microwave heating and pepsin treatments of chilled and frozen L3 larvae | Vidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2009 | Anisakis simplex antigens in fresh and frozen-thawed muscle of anchovies in vinegar | Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2007 | Antigenic activity of Anisakis larvae is conserved after food processing and pepsin treatments | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González-Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2010 | Antigenicity and viability of anisakis larvae infesting hake heated at different time-temperature conditions | Vidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Antigenicity of Anisakis simplex s.s. L3 in parasitized fish after heating conditions used in the canning processing | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Fernández, Agustín F. CSIC ORCID; Mendizábal, Angel; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel | artículo |
openAccess |  | 11-Jun-2003 | Availability of quercetin as functional ingredient in fish gels | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2002 | Carrageenans and alginate effects on properties of combined pressure and temperature in fish mince gels | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1996 | Characteristics of high- and low-fat bologna sausages as affected by final internal cooking temperature and chilling storage | Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, Paloma; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1997 | Characteristics of low- and high-fat beef patties: Effect of high hydrostatic pressure | Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2000 | Characteristics of pressurised pork meat batters as affected by addition of plasma proteins, apple fibre and potato starch | Fernández Martín, Fernando CSIC; Guerra, M. A.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 1997 | Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressure | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa | artículo |
closedAccess |  | 1998 | Contrasting effects of high-pressure-assisted freezing and conventional air-freezing on eggplant tissue microstructure | Otero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A. | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Does the intensity of anisakis infection affect the quality of hake muscle | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Karl, Horst; Heras, Cristina de las CSIC; Vidaček, Sanja; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa | artículo |
closedAccess |  | 2016 | Double emulsions to improve frankfurter lipid content: Impact of perilla oil and pork backfat | Freire, María CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2013 | Efecto de la separación mecánica del músculo en la retención y viabilidad de las larvas de Anisakis durante el proceso de obtención de surimi | Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2008 | Efecto de la temperatura en las alteraciones morfológicas de larvas de anisakidos | Solas, M. Teresa; Vidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Álvarez-Fernández, Ana CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2010 | Efecto del tratamiento de esterilización de conservas de pescado en la detección de alérgenos de Anisakis: Estudio preliminar | Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2005 | Effect of Anisakidae larvae penetration in frozen hake (Merluccius merluccius) | Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Mendizábal, Angel; Navas, A. | comunicación de congreso |