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Navegación por Autor Solas, M. Teresa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Allergenic properties and cuticle microstructure of Anisakis simplex L3 after freezing and pepsin digestionRodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresa; Mendizába, A; Heras, D. de las; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anisakis antigens detected in fish muscle infested with Anisakis simplex L3Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Gonzalez-Muñoz, Miguel; Heras, Cristina de las ; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex allergens remain active after conventional or microwave heating and pepsin treatments of chilled and frozen L3 larvaeVidacek, S.; Heras, Cristina de las ; Solas, M. Teresa; Mendizábal, A.; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Antigenic activity of Anisakis larvae is conserved after food processing and pepsin treatmentsTejada Yábar, Margarita ; Solas, M. Teresa; Heras, Cristina de las ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Gonzalez-Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Antigenicity and viability of anisakis larvae infesting hake heated at different time-temperature conditionsVidacek, S.; Heras, Cristina de las ; Solas, M. Teresa; Mendizábal, A.; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antigenicity of Anisakis simplex s.s. L3 in parasitized fish after heating conditions used in the canning processingTejada Yábar, Margarita ; Olivares, Fabiola; Heras, Cristina de las ; Careche, Mercedes ; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Fernández, Agustín F.; Mendizábal, Angel; Navas, Alfonso ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, MiguelArtículo
openAccessTAFT_2003_Proceedings.pdf.jpg11-jun-2003Availability of quercetin as functional ingredient in fish gelsPérez-Mateos, Miriam ; Gómez Guillén, M. C. ; Bravo, Laura ; Goya, Luis ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar Comunicación de congreso
openAccessCarrageenansgel.pdf.jpg2002Carrageenans and alginate effects on properties of combined pressure and temperature in fish mince gelsPérez-Mateos, Miriam ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Characteristics of high- and low-fat bologna sausages as affected by final internal cooking temperature and chilling storageCarballo, José ; Fernández, Paloma; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Characteristics of low- and high-fat beef patties: Effect of high hydrostatic pressureCarballo, José ; Fernández, P. ; Carrascosa, Alfonso V. ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of pressurised pork meat batters as affected by addition of plasma proteins, apple fibre and potato starchFernández Martín, Fernando ; Guerra, M. A.; López Caballero, M. E. ; Solas, M. Teresa; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
openAccesscomparisonsardine.pdf.jpg1997Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressureMontero García, Pilar ; Pérez-Mateos, Miriam ; Solas, M. TeresaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Contrasting effects of high-pressure-assisted freezing and conventional air-freezing on eggplant tissue microstructureOtero, Laura ; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Does the intensity of anisakis infection affect the quality of hake muscleTejada Yábar, Margarita ; Karl, H.; Heras, Cristina de las ; Vidacek, S.; Solas, M. Teresa; García, M. LuisaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Double emulsions to improve frankfurter lipid content: Impact of perilla oil and pork backfatFreire, María; Bou, Ricard ; Cofrades, Susana ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
openAccessEffectpressur.pdf.jpg2005Effect of chitosan and microbial transglutaminase on the gel forming ability of horse mackerel (Trachurus spp.) muscle under high pressureGómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, l-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. ; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, ι-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. ; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of high hydrostatic pressure on mortality and allergenicity of Anisakis simplex L3 and on muscle properties of infested hakeVidacek, S.; Heras, Cristina de las ; Solas, M. Teresa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of microbial transglutaminase on the functional properties of megrim (Lepidorhombus boscii) skin gelatinGómez Guillén, M. C. ; Sarabia, Ana I.; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar Artículo