English   español  

Browsing by Author Seiquer, Isabel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2017_NyA_55.pdf.jpg2017Actividad lipogénica en tejidos y perfil hormonal de lechones lactantes Ibéricos y Landrace x Large WhitePalma Granados, Patricia; Seiquer, Isabel; Nieto Liñán, Rosa Maríacomunicación de congreso
openAccess2020_11_Pardo.pdf.jpg5-Nov-2020¿Afectan las altas temperaturas ambientales a la calidad de la carne en el cerdo Ibérico?Pardo Domínguez, Zaira; Romero, P.J; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Nieto Liñán, Rosa María; Lachica, M.; Lara Escribano, Luis; Seiquer, Isabelcomunicación de congreso; póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Application of a potentiometric electronic tongue for assessing phenolic and volatile profiles of Arbequina extra virgin olive oilsBorges, Thays H.; Peres, A.M.; Dias, L. G.; Seiquer, Isabel; Pereira, J.A.artículo
openAccess2019_Muros_ Postprint.pdf.jpg2019Assessing the dietary intake of calcium, magnesium, iron, zinc and copper in institutionalised children and adolescents from Guatemala. Contribution of nutritional supplementsMuros, J.J.; Cabrera-Vique, C.; Briones, M.; Seiquer, Isabelartículo
closedAccess2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilarartículo
openAccessComposition_Helena_Art2019.pdf.jpg11-Jul-2019Composition and antioxidant properties of spanish extra virgin olive oil regarding cultivar, harvest year and crop stageBorges, Thays H.; Serna, Adriana; López, Luis Carlos; Lara Escribano, Luis; Nieto Liñán, Rosa María; Seiquer, Isabelartículo
openAccessComposition_and_functionality_of_bone_affected_by.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A.; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Consumption of raw and fried sardine (Clupea pilchardus) as protein source of diets: Effects on iron metabolism in ratsSeiquer, Isabel; Aspe, T; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Navarro, María Pilarartículo
openAccess2015_NyA_64.pdf.jpg2015La deficiencia de lisina en la dieta promueve un aumento de grasa intramuscular en cerdos ibéricos y de genotipo convencionalPalma Granados, Patricia; Haro García, Ana María; Seiquer, Isabel; Lara Escribano, Luis; Aguilera Sánchez, José Fernando; Nieto Liñán, Rosa Maríacomunicación de congreso
openAccess2015_NyA_65.pdf.jpg2017Diferencias en el contenido muscular de hierro, cobre y cinc entre dos genotipos porcinos: ibérico y landrace × large whitePalma Granados, Patricia; Haro García, Ana María; Nieto Liñán, Rosa María; Lara Escribano, Luis; Aguilera Sánchez, José Fernando; Seiquer, Isabelcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Differences on meat colour and composition between 'Landrace × Large White' and 'Iberian' pigs under identical nutritional and management conditionsPalma Granados, Patricia; Haro García, Ana María; Lara Escribano, Luis; Aguilera Sánchez, José Fernando; Nieto Liñán, Rosa María; Seiquer, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Early monitoring of fatty acid profile in children with attention deficit and/or hyperactivity disorder under treatment with omega-3 polyunsaturated fatty acidsCheca-Ros, A.; Haro García, Ana María; Seiquer, Isabel; Molina-Carballo, A.; Uberos-Fernández, J.; Muñoz-Hoyos, A.artículo
closedAccess2011Efecto del consumo de glicotoxinas alimentarias en los marcadores óseos y propiedades biomecánicas.Navarro, María Pilar; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A.; Ruiz, B.; Seiquer, Isabel; Roncero, Isabelcomunicación de congreso
openAccess2017_NyA_68.pdf.jpg30-May-2017Efecto del genotipo y de la deficiencia de lisina en la dieta del perfil de aminoácidos del músculo y plasma en lechonesNieto Liñán, Rosa María; Palma Granados, Patricia; Lara Escribano, Luis; Seiquer, Isabel; Aguilera Sánchez, José Fernandocomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of diets supplemented with MRPs from bread crust in food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of diets supplemented with MRPs from bread crust on the food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilarartículo
openAccess2020_12_Fernandez Effect.pdf.jpg4-Dec-2020Effects of immunocastration on plasma free amino acid concentration of Iberian pigsFernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Lara Escribano, Luis; Lachica, M.; Seiquer, Isabel; Haro García, Ana María; Nieto Liñán, Rosa Maríapóster de congreso
openAccess2019_Palma_Postprint.pdf.jpg2019Effects of lysine deficiency on carcass composition and activity and gene expression of lipogenic enzymes in muscles and backfat adipose tissue of fatty and lean pigletsPalma Granados, Patricia; Seiquer, Isabel; Benítez, R.; Ovilo, Cristina; Nieto Liñán, Rosa Maríaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Estimation of hydroxymethylfurfural availability in breakfast cereals. Studies in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-06-00005.pdf.jpg11-Jan-2017Evaluation of the availability and antioxidant capacity of Maillard compounds present in bread crust: Studies in Caco-2 cellsPastoriza, Silvia; Seiquer, Isabel; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo