Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 2012 | Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambiente | Bermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 22-Feb-2012 | Almacenamiento de alimentos en alta presión hidrostática | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 15-Jun-2009 | Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involved | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 25-May-2011 | Effect of bruising on respiration, superficial color, and phenolic changes in fresh Manzanilla olives (Olea europaea pomiformis): Development of treatments to mitigate browning | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juice | Bermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2012 | Formation risk of toxic and other unwanted compounds in pressure-assisted thermally processed foods | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Ramírez, R.; Durst, R.; Escobedo-Avellaneda, Z. J.; Welti-Chanes, J.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Torres, J. A. | artículo |
openAccess |  | 2012 | Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juice | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | Dec-2009 | Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olives | Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M.ª Carmen; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-Dec-2010 | Treatments to inhibit the browning reactions in model solutions of olive fruit extracts | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |