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Browsing by Author Segovia-Bravo, Kharla A.

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessTECNOLOGÍAS_DE_CONSERVACIÓN_TRANSFORMACIÓN Y.pdf.jpg2012Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambienteBermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-Feb-2012Almacenamiento de alimentos en alta presión hidrostáticaSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccess15-Jun-2009Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involvedSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess25-May-2011Effect of bruising on respiration, superficial color, and phenolic changes in fresh Manzanilla olives (Olea europaea pomiformis): Development of treatments to mitigate browningSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Formation risk of toxic and other unwanted compounds in pressure-assisted thermally processed foodsSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Ramírez, R.; Durst, R.; Escobedo-Avellaneda, Z. J.; Welti-Chanes, J.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Torres, J. A.artículo
openAccessHYPERBARIC _STORAGE.pdf.jpg2012Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juiceSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessDec-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M.ª Carmen; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess1-Dec-2010Treatments to inhibit the browning reactions in model solutions of olive fruit extractsSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo