English   español  

Browsing by Author Sarmiento Solís, Rafael

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Ahipa (Pachyrhizus ahipa [Wedd.] Parodi): An alternative legume crop for sustainable production of starch, oil and proteinLeidi, Eduardo O.  ; Sarmiento Solís, Rafael ; Rodríguez Navarro, Dulce N.artículo
openAccessEfecto de la fuente de nitrógeno.pdf.jpg1997Efecto de la fuente de nitrógeno en la distribución de asimilados y composición de savia en ajipa (Pachyrhizus ahipa (Wedd.) Parodi)Leidi, Eduardo O.  ; Sarmiento Solís, Rafael ; Mazuelos Vela, Carmen ; Rodríguez- Navarro, Dulce N.comunicación de congreso
openAccessEffect of different.pdf.jpgApr-1999Effect of different N forms and concentrations on olive seedlings growthGarcía Fernández, José Luis  ; Liñán Benjumea. Juana; Sarmiento Solís, Rafael ; Troncoso de Arce, Antonio artículo
openAccessEffect of the form.pdf.jpgJan-1994Effect of the form and concentration of N on the growth and mineral composition of olive seedlingsSarmiento Solís, Rafael ; García Fernández, José Luis  ; Mazuelos Vela, Carmen ; Liñán Benjumea, Juana ; Troncoso de Arce, Antonio artículo
openAccessEffects of the nitrogen.pdf.jpgJan-1994Effects of the nitrogen source and concentration on N fractions in olive seedlingsGarcía Fernández, José Luis  ; Sarmiento Solís, Rafael ; Troncoso de Arce, Antonio ; Mazuelos Vela, Carmen artículo
openAccessExtraction and characterization of an indole oxidizing enzymes in Vitis leaves.pdf.jpg1995Extraction and characterization of an indole oxidizing enzyme in Vitis leavesSarmiento Solís, Rafael ; García Fernández, José Luis  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Factors affecting root and seed yield in ahipa (Pachyrhizus ahipa (Wedd.) Parodi), a multipurpose legume cropLeidi, Eduardo O.  ; Matos, M. C.; Fernández Ruiz, Manuel; Sarmiento Solís, Rafael artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Free amino acids in easy- and difficult-to-root olive varietiesSarmiento Solís, Rafael ; García Fernández, José Luis  ; Mazuelos Vela, Carmen artículo
openAccessInfluence of carbon source and concentration.pdf.jpg2002Influence of carbon source and concentration on the in vitro development of olive (Olea europaea L.) zygotic embryos and explants raised from themGarcía Fernández, José Luis  ; Troncoso Mendoza, Javier ; Sarmiento Solís, Rafael ; Troncoso de Arce, Antonio artículo
closedAccess1992Influence of the nitrogen source and concentration on N fractions and free amino acid levels of grape vine explantsSarmiento Solís, Rafael ; Villegas Monter, Ángel; Mazuelos Vela, Carmen ; García Fernández, José Luis  ; Troncoso de Arce, Antonio artículo
openAccessNutritional and fertiliser values of Suaeda vera J. F. Gmelin.pdf.jpg1987Nutritional and fertiliser values of Suaeda vera J. F. GmelinMurillo Carpio, José Manuel ; Barroso Paz, Mercedes; Mazuelos Vela, Carmen ; Sarmiento Solís, Rafael artículo
closedAccessAug-2000Possible juvenile-related proteins in olive tree tissuesGarcía Fernández, José Luis  ; Avidan, Naomi; Troncoso de Arce, Antonio ; Sarmiento Solís, Rafael ; Lavee, Shimonartículo
openAccessSome biochemical.pdf.jpgOct-2002Some biochemical differences between juvenile and young olive planta materialGarcía Fernández, José Luis  ; Sarmiento Solís, Rafael ; Troncoso de Arce, Antonio artículo
openAccessThe use of  in vitro.pdf.jpgSep-1988The use of "in vitro" culture and tubular container system to propagate selected grapevine plants for sherry wine productionTroncoso de Arce, Antonio ; Cantos, Manuel  ; Liñán Benjumea, Juana ; Prieto, Jesús; Sarmiento Solís, Rafael artículo