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Navegación por Autor Sanz Penella, Juan Mario
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | ago-2012 | Application of Bifidobacteria as Starter Culture in Whole Wheat Sourdough Breadmaking | Sanz Penella, Juan Mario CSIC; Tamayo Ramos, Juan Antonio CSIC ORCID CVN; Haros, Monika CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Effect of whole amaranth flour on bread properties and nutritive value | Sanz Penella, Juan Mario CSIC; Wronkowska, Małgorzata; Soral-Śmietana, Maria; Haros, Monika CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Impact of ¿-Amylase During Breadmaking on In Vitro Kinetics of Starch Hydrolysis and Glycaemic Index of Enriched Bread with Bran | Sanz Penella, Juan Mario CSIC; Laparra, José Moisés CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 3-abr-2012 | Nuevas estrategias para incrementar la calidad nutricional de productos de panadería. Efecto sobre el contenido de fitatos y la biodisponibilidad de hierro en caco-2 | Sanz Penella, Juan Mario CSIC | tesis doctoral |
closedAccess | | 9-oct-2009 | Phytate Reduction in Bran-Enriched Bread by Phytase-Producing Bifidobacteria | Sanz Penella, Juan Mario CSIC; Tamayo Ramos, Juan Antonio CSIC ORCID CVN; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 7-jul-2009 | Wholemeal wheat bread: A comparison of different breadmaking processes and fungal phytase addition | Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Santos, Eva; Sanz Penella, Juan Mario CSIC; Haros, Monika CSIC ORCID | artículo |