English   español  

Navegación por Autor Santa-María, Guillermo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 33  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003A comparative study of the ability of different techniques to extract menthol from Mentha piperitaRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A quick method for identifying radiolytic hydrocarbons in low-fat-containing foodToledano, R. M.; Martínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Cortés, José M.; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessjul-2011Actividades del grupo UCM-CSIC realizadas en el marco del proyecto Consolider-Ingenio 2010 (Suproyecto FUNCIOCA)Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Soto, A. M.; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Analysis of irradiated cooked ham by direct introduction into the programmable temperature vaporizer of a multidimensional gas chromatography systemBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Application of Chrastil's model to the extraction in SC-CO2 of β-carotene and lutein in Mentha spicata L.Gómez Prieto, María Salud; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Application of linear discriminant analysis to different proteolysis parameters for assessing the ripening of Manchego cheeseSanta-María, Guillermo CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Ordóñez, J. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chiral analysis by online coupling of reversed-phase liquid chromatography to gas chromatography and mass spectrometryBarba, Carmen CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Correlation between lactulose and furosine in UHT-heated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Detection of radiolytic hydrocarbons by supercritical fluid extraction and gas chromatographic-mass spectrometric analysis of irradiated cheeseBarba, Carmen CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Determination of free carbohydrates and Amadori compounds formed at the early stages of non-enzymic browningOlano, Agustín CSIC ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Determination of maltodextrins in enteral formulations by three different chromatographic methodsMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Determination of the triglyceride composition of avocado oil by high-performance liquid chromatography using a light-scattering detectorHierro, M. T.; Tomás, M. C.; Fernández Martín, Fernando CSIC; Santa-María, Guillermo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Direct enantiomeric analysis of Mentha essential oilsBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of illumination and chlorophylls on stability of tomato carotenoidsCalvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Enantiomeric analysis of chiral compounds in irradiated foods using multidimensional gas chromatographyBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Flores, Gema CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Enantiomeric analysis of limonene and carvone by direct introduction of aromatic plants into multidimensional gas chromatographyBarba, Carmen CSIC ORCID; Toledano, R. M.; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSICartículo
openAccessES2160490A1.pdf.jpg1-nov-2001Extraction of aromas of coffee free of lipid fraction consists of fractionation of coffee oil, and solvent treatment after separation of the lipids.Santa-María, Guillermo CSIC; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Pastor, Juliánpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Extraction of ewe's milk cream with supercritical carbon dioxideGonzález Hierro, María Teresa; Ruiz-Sala, Pedro; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSICartículo
openAccessWO03103645A1.pdf.jpg18-dic-2003Fractionated extraction of natural source carotenoids with a high lycopene content, using supercritical fluids.Gómez Prieto, María Salud; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Fractionation of plant extracts by supercritical fluid extraction and direct introduction in capillary gas chromatography using a programmable temperature vaporizerBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja, Maria del Mar; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo