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Navegación por Autor San Andres, Manuel Ignacio

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessnutrients-11-01411.pdf.jpg23-jun-2019Bioaccesibility, metabolism, and excretion of lipids composing spent coffee groundsIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Santillán Cornejo, Fresia; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Vera, Gema; Guisantes Batan, Eduardo; Gómez Alonso, Sergio; San Andres, Manuel Ignacio; Sanchez-Fortun, Sebastián; López-Gómez, Laura; Uranga-Ocio, José Antonio; Abalo, Raquel CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessCoffee_Iriondo_Art2019.pdf.jpg7-nov-2019Coffee silverskin extract: Nutritional value, safety and effect on key biological functionsIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Ríos, María Belén CSIC; Herrera, Teresa CSIC ; Rodriguez-Bertos, Antonio; Nuñez, Fernando; San Andres, Manuel Ignacio; Sanchez-Fortun, Sebastián; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessdataingred.pdf.jpg2018Data for the validation of coffee silverskin extract as a novel food ingredientIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Sanchez-Fortun, Sebastián; San Andres, Manuel Ignacio; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCocotea-Amaia.pdf.jpg2019Effect of the repeated intake of coffee silverskin extract on the short-chain fatty acid profile of rat fecesIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Rodriguez-Bertos, Antonio; Nuñez, Fernando; San Andres, Manuel Ignacio; Sanchez-Fortun, Sebastián; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Food waste recovery for health sustainability. Coffee caseIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Aparicio García, Natalia CSIC; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Guisantes Batan, Eduardo; Velazquez-Escobar, Francisco; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; San Andres, Manuel Ignacio; Sanchez-Fortun, Sebastián; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessvalidacoffe.pdf.jpg2019Validation of coffee by-products as novel food ingredientsIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Aparicio García, Natalia CSIC; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Guisantes Batan, Eduardo; Velazquez-Escobar, Francisco; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; San Andres, Manuel Ignacio; Sanchez-Fortun, Sebastián; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo