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Browsing by Author Sampedro, Gabriel

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2001A DSC study on the effects of various maltodextrins and sucrose on protein changes in frozen-stored minced blue whiting muscleRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccesssm45n0021.pdf.jpgMar-1981Ácidos grasos de la almeja babosa Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytilus galloprovincialis Lam.Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccesssm44n0505.pdf.jpgDec-1980Ácidos grasos de la vieira (Pecten maximus)Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccess2005Application of nisin, CO2 and a permeabilizing agent in the preservation of refrigerated blue whiting (Micromesistius poutassou)López Cabo, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
openAccessAprovechamiento_residuos_industriales.pdf.jpg1985Aprovechamiento de residuos industriales procedentes de fábricas de conservas de pescado para la obtención de proteínaPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccessCabezas_tunidos.pdf.jpg1986Cabezas y vísceras de túnidos: Su aprovechamiento para alimentación animalSampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccess1995Changes in lipids of whole and minced rayfish (Raja clavata) muscle during frozen storageFernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessChemical_composition_muscle.pdf.jpg1992Chemical composition of the muscle tissue of ray (Raja radiata) from TerranovaPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccess2002Combined effects of modified atmosphere packaging and lauric acid on the stability of pre-cooked fish products during refrigerated storagePastoriza, Laura CSIC; López Cabo, Marta CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessConcentrado_proteina_residuos.pdf.jpg1979Concentrado de proteína a partir de residuos de pescado procedentes de la industria de transformaciónSampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccess2229933_a1.pdf.jpg16-Apr-2005Conservación por atmósferas modificadas de moluscos bivalvos vivos en recipiente herméticoPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICpatente
openAccessDifusividad_termica.pdf.jpg1980Difusividad térmica en conservas de túnidosGallardo, José Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccess1996Effect of carbon dioxide atmosphere on microbial growth and quality of salmon slicesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSICartículo
closedAccess1996Effect of modified atmosphere packaging on shelf-life of iced fresh hake slicesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSICartículo
closedAccess1999Effect of various cryostabilizers on the production and reactivity of formaldehyde in frozen-stored minced blue whiting muscleRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSICartículo
openAccessEffects_processing_ice_storage.pdf.jpg1994Effects of processing and ice storage on lipid classes and fatty acids of ray muscle (Raja clavata)Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessElevated_concentrations_O2_mussel.pdf.jpg2004Elevated concentrations of oxygen on the stability of live mussel stored refrigeratedPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessSampedro_et_al_1978.pdf.jpg1978Empleo de polifosfatos en productos pesqueros congeladosSampedro, Gabriel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC; López-Benito, Manuelinforme técnico
openAccessPastas_pescado.pdf.jpg1988Estabilidad de las pastas de pescado congeladasPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessEsteroles_vieira.pdf.jpg1981Esteroles en la vieira Pecten maximus (L.), almeja Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytillus galloprovincialis (Lam.) de la ría de ArosaPastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo