English   español  

Browsing by Author Sampedro, Gabriel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 46  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2001A DSC study on the effects of various maltodextrins and sucrose on protein changes in frozen-stored minced blue whiting muscleRodríguez Herrera, Juan José ; Pastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel Artículo
openAccesssm45n0021.pdf.jpgMar-1981Ácidos grasos de la almeja babosa Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytilus galloprovincialis Lam.Pastoriza, Laura ; Gallardo, José Manuel ; Franco, José M. ; Sampedro, Gabriel Artículo
openAccesssm44n0505.pdf.jpgDec-1980Ácidos grasos de la vieira (Pecten maximus)Pastoriza, Laura ; Gallardo, José Manuel ; Franco, José M. ; Sampedro, Gabriel Artículo
closedAccess2005Application of nisin, CO2 and a permeabilizing agent in the preservation of refrigerated blue whiting (Micromesistius poutassou)López Cabo, Marta ; Rodríguez Herrera, Juan José ; Sampedro, Gabriel ; Pastoriza, Laura Artículo
openAccessAprovechamiento_residuos_industriales.pdf.jpg1985Aprovechamiento de residuos industriales procedentes de fábricas de conservas de pescado para la obtención de proteínaPastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel ; López-Benito, Manuel Artículo
openAccessCabezas_tunidos.pdf.jpg1986Cabezas y vísceras de túnidos: Su aprovechamiento para alimentación animalSampedro, Gabriel ; López-Benito, Manuel ; Pastoriza, Laura Artículo
closedAccess1995Changes in lipids of whole and minced rayfish (Raja clavata) muscle during frozen storageFernández-Reiriz, María José ; Pastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel ; Rodríguez Herrera, Juan José Artículo
openAccessChemical_composition_muscle.pdf.jpg1992Chemical composition of the muscle tissue of ray (Raja radiata) from TerranovaPastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel Artículo
closedAccess2002Combined effects of modified atmosphere packaging and lauric acid on the stability of pre-cooked fish products during refrigerated storagePastoriza, Laura ; López Cabo, Marta ; Bernárdez Costas, Marta ; Sampedro, Gabriel ; Rodríguez Herrera, Juan José Artículo
openAccessConcentrado_proteina_residuos.pdf.jpg1979Concentrado de proteína a partir de residuos de pescado procedentes de la industria de transformaciónSampedro, Gabriel ; López-Benito, Manuel Artículo
openAccess2229933_a1.pdf.jpg16-Apr-2005Conservación por atmósferas modificadas de moluscos bivalvos vivos en recipiente herméticoPastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel ; Bernárdez Costas, Marta ; López Cabo, Marta ; Rodríguez Herrera, Juan José Patente
openAccessDifusividad_termica.pdf.jpg1980Difusividad térmica en conservas de túnidosGallardo, José Manuel ; Pastoriza, Laura ; López-Benito, Manuel ; Sampedro, Gabriel Artículo
closedAccess1996Effect of carbon dioxide atmosphere on microbial growth and quality of salmon slicesPastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel ; Rodríguez Herrera, Juan José ; López Cabo, Marta Artículo
closedAccess1996Effect of modified atmosphere packaging on shelf-life of iced fresh hake slicesPastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel ; Rodríguez Herrera, Juan José ; López Cabo, Marta Artículo
closedAccess1999Effect of various cryostabilizers on the production and reactivity of formaldehyde in frozen-stored minced blue whiting muscleRodríguez Herrera, Juan José ; Pastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel ; López Cabo, Marta Artículo
openAccessEffects_processing_ice_storage.pdf.jpg1994Effects of processing and ice storage on lipid classes and fatty acids of ray muscle (Raja clavata)Fernández-Reiriz, María José ; Pastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel ; Rodríguez Herrera, Juan José Artículo
openAccessElevated_concentrations_O2_mussel.pdf.jpg2004Elevated concentrations of oxygen on the stability of live mussel stored refrigeratedPastoriza, Laura ; Bernárdez Costas, Marta ; Sampedro, Gabriel ; López Cabo, Marta ; Rodríguez Herrera, Juan José Artículo
openAccessSampedro_et_al_1978.pdf.jpg1978Empleo de polifosfatos en productos pesqueros congeladosSampedro, Gabriel ; González Fernández, Pilar ; López-Benito, Manuel Informe Técnico
openAccessPastas_pescado.pdf.jpg1988Estabilidad de las pastas de pescado congeladasPastoriza, Laura ; Sampedro, Gabriel Artículo
openAccessEsteroles_vieira.pdf.jpg1981Esteroles en la vieira Pecten maximus (L.), almeja Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytillus galloprovincialis (Lam.) de la ría de ArosaPastoriza, Laura ; Gallardo, José Manuel ; González Fernández, Pilar ; Franco, José M. ; Sampedro, Gabriel Artículo