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Browsing by Author Salvador, Ana

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2008 Alimentaria-Bauxali.pdf.jpg2008Acceptability of muffins with resistant starch (RS)Baixauli, Raquel; Salvador, Ana ; Fiszman, Susana artículo
closedAccess2003_eurocarne-Sanz.pdf.jpg2003Alimentos rebozados congelados sin prefritura: una nueva alternativa más sana y respetuosa con el medio ambienteSanz Taberner, Teresa ; Salvador, Ana ; Fiszman, Susana artículo
openAccessAntmann-Food Quality and Preference-2010.pdf.jpgJan-2011Consumers’ texture vocabulary: Results from a free listing study in three Spanish-speaking countriesAntmann, Gabriela; Ares, Gastón; Varela, Paula ; Salvador, Ana ; Coste, Beatriz; Fiszman, Susana artículo
embargoedAccess2019FChemistry-Tazrart.pdf.jpg7-Nov-2018Effect of broad bean (Vicia faba) addition on starch properties and texture of dry and fresh pastaTazrart, Karima; Zaidi, Farid; Salvador, Ana ; Haros, Monika artículo
openAccessFood control-2014-Corral.pdf.jpg2014Effect of fat and salt reduction on the sensory quality of slow fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeastCorral, Sara ; Salvador, Ana ; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica artículo
openAccess2016 Meat Sci 116 140-150.pdf.jpg2-Feb-2016Effect of the use of entire male fat in the production of reduced salt fermented sausagesCorral, Sara ; Salvador, Ana ; Flores Llovera, Mónica artículo
openAccessFood Hydrocolloids-Espert.pdf.jpg15-Feb-2018Effect of xanthan gum on palm oil in vitro digestion. Application in starch-based filling creamsEspert, Maria; Constantinescu, L.; Sanz Taberner, Teresa ; Salvador, Ana artículo
openAccessEnriching Artemia nauplii-Viciano et al 2015.pdf.jpgMay-2015Enriching Artemia nauplii with a high DHA-containing lipid emulsion: Search for an optimal protocolViciano, Elena ; Monroig, Óscar ; Salvador, Ana ; Amat, Francisco ; Fiszman, Susana ; Navarro, Juan Carlos  artículo
openAccessJ. of Dairy Science 2011, 94 (7).pdf.jpgJul-2011Evaluation of yogurt and various beverages as carriers of lactic acid bacteria producing 2-branched (1,3)-β-D-glucanElizaquível, P.; Sánchez, Gloria; Salvador, Ana ; Fiszman, Susana ; Dueñas, María Teresa; López, Paloma ; Fernández de Palencia, P. ; Aznar, Rosa artículo
openAccessES2408690A1.pdf.jpg21-Jun-2013Fabricación y aplicación de emulsión sustituta de grasaSanz Taberner, Teresa ; Salvador, Ana ; Fiszman, Susana ; Laguna Cruañes, Laura solicitud de patente
openAccessFood Control-2015-Corral.pdf.jpg2015Improvement the aroma of reduced fat and salt fermented sausages by Debaromyces hansenii inoculationCorral, Sara ; Salvador, Ana ; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica artículo
openAccessFood Function-2016.pdf.jpg3-Aug-2016In vitro digestibility of highly concentrated methylcellulose O/W emulsions: Rheological and structural changesEspert, María ; Salvador, Ana ; Sanz Taberner, Teresa artículo
openAccessWO2013064712A1.pdf.jpg10-May-2013Manufacture and applicatio of a fat-substitute emulsionSanz Taberner, Teresa ; Salvador, Ana ; Fiszman, Susana ; Laguna Cruañes, Laura patente
closedAccess2017 Eurocarne 259 pp 112-118 Flores et al.pdf.jpg2017Mejora del aroma de embutidos curados madurados reformulados y fabricados con grasa de machos enteros mediante el empleo de levadurasFlores Llovera, Mónica ; Corral, Sara ; Salvador, Ana ; Belloch,Carmelaartículo
openAccessWO_2003_101228_A1.pdf.jpg11-Dec-2003Method of preparing a frozen, battered food productFiszman, Susana ; Salvador, Ana ; Sanz Taberner, Teresa ; Lluch, María Angeles; Castellano, José Vicente; Camps Herrero, José Luis; Gamero, Manuelpatente
closedAccess2005_Mercacei-Salvador.pdf.jpg2005Nuevo proceso para la obtención de alimentos rebozados congelados sin prefrituraFiszman, Susana ; Salvador, Ana artículo
openAccessFF-2017-Borreani.pdf.jpg6-Mar-2017Oil-in-water emulsions stabilised by cellulose ethers: Stability, structure and: In vitro digestionBorreani, Jennifer; Espert, María ; Salvador, Ana ; Sanz Taberner, Teresa ; Quiles, Amparo; Hernando, Isabelartículo
closedAccess2014-Tecnifood QUESOS CABRA.pdf.jpg2014Queso a partir de leche de cabras con alimentación especialCamacho, M.M.; Rodríguez, M.; Igual, M.; Contreras, C.; Salvador, Ana ; Martínez Navarrete, N.artículo
openAccessCELULOSAS DEF.pdf.jpg27-Jan-2017Relationship between cellulose chemical substitution, structure and fat digestion in o/w emulsionsEspert, María ; Borreani, J.; Hernando, I.; Quiles, A.; Salvador, Ana ; Sanz Taberner, Teresa artículo
embargoedAccessFH-2019-Espert.pdf.jpg2-May-2019Rheological and microstructural behaviour of xanthan gum and xanthan gum-Tween 80 emulsions during in vitro digestionEspert, María ; Salvador, Ana ; Sanz Taberner, Teresa artículo