Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 28-sep-1998 | Aplicación de técnicas de cromatografía de adsorción y exclusión al análisis de grasas de fritura | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Salgado, Antonio; Dobarganes, M. Carmen CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 14-oct-1987 | Control de calidad en grasas usadas en fritura: Selección de métodos analíticos para la determinación del nivel de alteración | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Salgado, Antonio; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Formation, characterization, and occurrence of β-carboline alkaloids derived from α-dicarbonyl compounds and l -tryptophan | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Peña, Adriana CSIC; Mateo, Haroll CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Salgado, Antonio | artículo |
closedAccess | | 1988 | Frying fat alteration. 3. Correlation between analytical indexes and methods for the direct evaluation of degradation compounds | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Salgado, Antonio; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 2023 | Identification, formation, and occurrence of perlolyrine: A β-carboline alkaloid with a furan moiety in foods | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Peña, Adriana CSIC; Salgado, Antonio | artículo |
closedAccess | | 2017 | Identification, occurrence and activity of quinazoline alkaloids in Peganum harmala | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Guillén Fuerte, Hugo CSIC; Arán, Vicente J. CSIC ORCID; Salgado, Antonio | artículo |
openAccess | | 1992 | Influencia de la cantidad, calidad y tipo de grasa de la dieta sobre la composición y distribución de ácidos grasos del tejido adiposo de ratas | Salgado, Antonio; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 2022 | Supplementary Material: Formation, characterization, and occurrence of β-carboline alkaloids derived from α-dicarbonyl compounds and l -tryptophan | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Peña, Adriana CSIC; Mateo, Haroll CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Salgado, Antonio | dataset |
openAccess | | 2023 | Supporting information: Identification, formation, and occurrence of perlolyrine: A β-carboline alkaloid with a furan moiety in foods | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Peña, Adriana CSIC; Salgado, Antonio | dataset |
closedAccess | | 8-jul-2002 | Synthesis of chiral 1,6,8-trioxoperhydropyrazino[1,2-c]pyrimidines as novel highly functionalized scaffolds for peptidomimetics | Herrero, Susana; Salgado, Antonio; García-López, M. Teresa CSIC ; Herranz, Rosario CSIC ORCID | artículo |