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Browsing by Author Sáenz-Navajas, María-Pilar

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closedAccess2010An assessment of the effects of winevolatiles on the perception of taste and astringency in wineSáenz-Navajas, María-Pilar; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Análisis sensorial descriptivo de vinos tintos crianza riojanos: valoración de los críticos de vinosGonzález Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Mar-2017Anthocyanin-derived pigments driving dryness and persistency in red winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Ferrero-del-Teso, S.; Bueno, Mónica ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
openAccessTronchoni et al rev2.pdf.jpgApr-2018Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scaleTronchoni, Jordi ; Curiel, José Antonio ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Morales, Pilar ; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; González García, Ramón  artículo
openAccessJun-2015Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintosFernández-Zurbano, Purificación ; Avizcuri, J. M. ; Gonzalo-Diago, A. ; González Hernández, Marivel; Dizy, Marta; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicentepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Characterization of green character of red winesFerrero-del-Teso, S.; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Arias, Ignacio; Fernández-Zurbano, Purificación ; Escudero, Ana; Ferreira, Vicentepóster de congreso
closedAccess2010Characterization of taste-active fractions in red wine combining HPLC fractionation, sensory analysis and ultra performance liquid chromatography coupled with mass spectrometry detectionSáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicente; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2018Chemo-sensory approach for the identification of chemical compounds driving green character in red winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Arias, Ignacio; Ferrero-del-Teso, S.; Fernández-Zurbano, Purificación ; Escudero, Ana; Ferreira, Vicenteartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2017Chemo-sensory characterization of fractions driving different mouthfeel properties in red winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Ferrero-del-Teso, S.; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Chemosensory approach for understanding the green, aggressive and hard character of red winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Valentin, Dominique; Lacau, Blanca; Barón, Cristina; Astrain, Jesús; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentecomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Sep-2016Chemosensory characterization of Chardonnay and Pinot Noir base wines of Champagne. Two very different varieties for a common productHerrero, Paula; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Culleré, Laura; Ferreira, Vicente; Chatin, Amelie; Chaperon, Vicent; Litoux-Desrues, François; Escudero, Anaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2016Combining sensory and chemo-sensory strategies for the development of mouth-feel vocabulary describing red wines by Spanish wine expertsSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Contribution of Nonvolatile Composition to Wine FlavorSáenz-Navajas, María-Pilar; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicenteartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2017Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red winesDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Sáenz-Navajas, María-Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Efecto del tiempo y la concentración de oxígeno en la evolución del color de vinos jóvenesAvizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; González Hernández, Marivel; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
closedAccess7-Apr-2010Effects of the Nonvolatile Matrix on the Aroma Perception of WineSáenz-Navajas, María-Pilar; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-Oct-2017Estudio de interacciones sensoriales del tipo amargor-aroma, astringencia-aroma, amargor-acidez y astringencia-acidez en vino tinto. Efecto del nivel de experiencia del consumidorDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Evaluación del color del vino tinto mediante análisis sensorial. Correlación de las medidas físico-químicas con los atributos sensorialesAvizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; González Hernández, Marivel; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Dec-2016Evaluation of the impact of initial red wine composition on changes in color and anthocyanin content during bottle storageAvizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
openAccessJun-2015Evolución de la composición no volátil de vinos de tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígenoAvizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso