English   español  

Browsing by Author Ruiz-Capillas, C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 160  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessaddimeat.pdf.jpg2020Addition of fermented and unfermented grape skin in broilers’ diets: effect on digestion, growth performance, intestinal microbiota and oxidative stability of meatNardoia, Maria; Romero, Carlos CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Viveros, Agustín; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Algas como ingrediente funcional en productos cárnicos: aspectos nutricionales y tecnológicosCofrades, Susana CSIC ORCID; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccess2015Alginate beads to improve viability of Lactobacillus plantarum to heat stressPasqualin Cavalheiro, C.; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDartículo
closedAccess2004Amino acid composition of early stages of cephalopods and effect of amino acid dietary treatments on Octopus vulgaris paralarvaeVillanueva, Roger CSIC ORCID ; Riba, J.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; González, A.V; Baeta, Marc CSIC ORCIDartículo
openAccessAntioxidantActivity of Hydroxytyrosol.pdf.jpg2011Antioxidant activity of hydroxytyrosol in frankfurters enriched with n-3 polyunsaturated fatty acidsCofrades, Susana CSIC ORCID; Salcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Delgado Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storageSánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Triki, M. CSIC ORCID; Salcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; González-Muñoz, M. José; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Benedí, Juanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Aplicación de agentes de carga de aceite de oliva para desarrollar salchichas Frankfurt saludables y sosteniblesPintado, T. CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessAPLICACIÓN DE EMULSIONES GELIFICADAS COMO VEHÍCULO DE COMPUESTOS FENÓLICOS EN SALCHICHAS FRANKFURT.pdf.jpg2020Aplicación de emulsiones gelificadas como vehículo de compuestos fenólicos en salchichas frankfurtRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess12-Jun-2013Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de olivaHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Navarro, Cristina; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of flow injection analysis for determining sulphites in food and beverages: A reviewRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Application of flow injection analysis to determine protein-bound nitrite in meat productsRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Aller, Patricio CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Application of probiotic delivery systems in meat productsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpgNov-2011Application of the simplex method for optimization of chromatographic analysis of biogenic amines in fishSánchez, Juan Antonio; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Applications of vibrational spectroscopy to study protein structural changes in muscle and meat butter systemsHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Biogenic amine content in Spanish retail market meat products treated with protective atmosphere and high pressureRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Biogenic amine formation and nitrite reactions in meat batter as affected by high-pressure processing and chilled storageRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Aller, Patricio CSIC; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biogenic amine formation in refrigerated fresh sausage "chorizo" keeps in modified atmosphereRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessbiogenic_amine_production_Rivas.pdf.jpgOct-2008Biogenic amine production by Gram-positive bacteria isolated from Spanish dry-cured ‘‘chorizo” sausage treated with high pressure and kept in chilled storageRivas, Blanca de las CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccess2007Biogenic amine production in Spanish dry-cured "chorizo" sausage treated with high-pressure and kept in chilled storageRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, R.artículo