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Browsing by Author Ruiz-Capillas, C.

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessaddimeat.pdf.jpg2020Addition of fermented and unfermented grape skin in broilers’ diets: effect on digestion, growth performance, intestinal microbiota and oxidative stability of meatNardoia, Maria; Romero, Carlos ; Brenes, Agustín ; Arija, I.; Viveros, Agustín; Ruiz-Capillas, C. ; Chamorro, Susana artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Algas como ingrediente funcional en productos cárnicos: aspectos nutricionales y tecnológicosCofrades, Susana ; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
openAccess2015Alginate beads to improve viability of Lactobacillus plantarum to heat stressPasqualin Cavalheiro, C.; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
closedAccess2004Amino acid composition of early stages of cephalopods and effect of amino acid dietary treatments on Octopus vulgaris paralarvaeVillanueva, Roger  ; Riba, J. ; Ruiz-Capillas, C. ; González, A.V ; Baeta, Marc artículo
openAccessAntioxidantActivity of Hydroxytyrosol.pdf.jpg2011Antioxidant activity of hydroxytyrosol in frankfurters enriched with n-3 polyunsaturated fatty acidsCofrades, Susana ; Salcedo Sandoval, L. ; Delgado Pando, Gonzalo ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storageSánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Triki, M. ; Salcedo Sandoval, L. ; González-Muñoz, M. José; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Benedí, Juanaartículo
openAccessAPLICACIÓN DE EMULSIONES GELIFICADAS COMO VEHÍCULO DE COMPUESTOS FENÓLICOS EN SALCHICHAS FRANKFURT.pdf.jpg2020Aplicación de emulsiones gelificadas como vehículo de compuestos fenólicos en salchichas frankfurtRuiz-Capillas, C. ; Pintado, T. ; Muñoz-González, Irene ; Herrero, Ana M. comunicación de congreso
openAccess12-Jun-2013Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de olivaHerrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Navarro, Cristina ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of flow injection analysis for determining sulphites in food and beverages: A reviewRuiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Application of flow injection analysis to determine protein-bound nitrite in meat productsRuiz-Capillas, C. ; Aller, P.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Application of probiotic delivery systems in meat productsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. ; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpgNov-2011Application of the simplex method for optimization of chromatographic analysis of biogenic amines in fishSánchez, Juan Antonio; Ruiz-Capillas, C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Applications of vibrational spectroscopy to study protein structural changes in muscle and meat butter systemsHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Biogenic amine content in Spanish retail market meat products treated with protective atmosphere and high pressureRuiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Biogenic amine formation and nitrite reactions in meat batter as affected by high-pressure processing and chilled storageRuiz-Capillas, C. ; Aller, P.; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biogenic amine formation in refrigerated fresh sausage "chorizo" keeps in modified atmosphereRuiz-Capillas, C. ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
openAccessbiogenic_amine_production_Rivas.pdf.jpgOct-2008Biogenic amine production by Gram-positive bacteria isolated from Spanish dry-cured ‘‘chorizo” sausage treated with high pressure and kept in chilled storageRivas, Blanca de las ; Ruiz-Capillas, C. ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Curiel, José Antonio ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Muñoz, Rosario artículo
closedAccess2007Biogenic amine production in Spanish dry-cured "chorizo" sausage treated with high-pressure and kept in chilled storageRuiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Muñoz, R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Biogenic Amines in fresh and processed meat and meat productsSavvaidis, Ioannis; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro