Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 2018 | Efecto de la inclusión de jabones cálcicos de aceite de pescado vs. palma en la dieta de ovejas lactantes sobre la vida útil de la carne de los lechazos envasada en condiciones comerciales | Vieira, Ceferina ; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R. ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2019 | Efecto del origen de la vitamina E incluida en la dieta de ovejas en lactación sobre la calidad microbiológica y sensorial de la carne de lechazo durante su vida útil | Vieira, Ceferina ; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R. ; Gallardo, B.; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
closedAccess |  | Jun-2016 | Effects of grape pomace in growing lamb diets compared with vitamin E and grape seed extract on meat shelf life | Guerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina ; Rubio, B.; Martínez, B.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz ; Manso, Teresa | artículo |
openAccess |  | Sep-2019 | Experimental study of Gamow-Teller transitions via the high-energy-resolution O 18 (He 3,t) F 18 reaction: Identification of the low-energy >super>-Gamow-Teller state | Fujita, H.; Fujita, Y.; Utsuno, Y.; Yoshida, K.; Adachi, T.; Algora, A.; Csatlós, M.; Deaven, J.M.; Estevez-Aguado, E.; Guess, C.J.; Gulyás, J.; Hatanaka, K.; Hirota, K.; Hutton, R.; Ishikawa, D.; Krasznahorkay, A.; Matsubara, H.; Molina, F.; Okamura, H.; Ong, H.J.; Perdikakis, G.; Rubio, B.; Scholl, C.; Shimbara, Y.; Süsoy, G.; Suzuki, T.; Tamii, A.; Thies, J.H.; Zegers, R.G.T.; Zenihiro, J. | artículo |
openAccess |  | 30-Jan-2019 | Large Impact of the Decay of Niobium Isomers on the Reactor ν e Summation Calculations | Guadilla Gómez, Víctor ; Algora, Alejandro ; Taín, José Luis ; Estienne, M.; Fallot, M.; Sonzogni, A. A.; Agramunt, Jorge ; Äystö, J.; Briz, José Antonio ; Cucoanes, A.; Eronen, T.; Fraile, Luis M. ; Ganioglu, E.; Gelletly, W.; Gorelov, D.; Hakala, J.; Jokinen, A.; Jordan, D.; Kankainen, A.; Kolhinen, V.; Koponen, J.; Lebois, M.; Le Meur, L.; Martinez, T.; Monserrate, M.; Montaner-Pizá, A. ; Moore, I.; Nácher, Enrique ; Orrigo, S. E. A. ; Penttilä, H.; Pohjalainen, I.; Porta, A.; Reinikainen, J.; Reponen, M.; Rinta-Antila, S.; Rubio, B.; Rytkönen, K.; Shiba, T.; Sonnenschein, V.; Valencia, Ebhelixes ; Vedia, V.; Voss, A.; Wilson, J.N.; Zakari-Issoufou, A. A. | artículo |
openAccess |  | 2019 | Suckling lamb meat quality from ewes fed with different sources of fat, during storage under display conditions | Vieira, Ceferina ; Rubio, B.; Martínez, B.; Mantecón, Ángel R. ; Manso, Teresa | artículo |