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Browsing by Author Rubio, B.

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessMantecón, A.R._Efecto de la inclusión_SEOC 2018.pdf.jpg2018Efecto de la inclusión de jabones cálcicos de aceite de pescado vs. palma en la dieta de ovejas lactantes sobre la vida útil de la carne de los lechazos envasada en condiciones comercialesVieira, Ceferina ; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessVieira, C._Efecto del origen_SEOC_2019_CONGRESOS_Y_CONFERENCIAS777168_VAL.pdf.jpg2019Efecto del origen de la vitamina E incluida en la dieta de ovejas en lactación sobre la calidad microbiológica y sensorial de la carne de lechazo durante su vida útilVieira, Ceferina ; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Gallardo, B.; Manso, Teresacomunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgJun-2016Effects of grape pomace in growing lamb diets compared with vitamin E and grape seed extract on meat shelf lifeGuerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina ; Rubio, B.; Martínez, B.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  ; Manso, Teresaartículo
openAccess319_Algora_Experimental.pdf.jpgSep-2019Experimental study of Gamow-Teller transitions via the high-energy-resolution O 18 (He 3,t) F 18 reaction: Identification of the low-energy >super>-Gamow-Teller stateFujita, H.; Fujita, Y.; Utsuno, Y.; Yoshida, K.; Adachi, T.; Algora, A.; Csatlós, M.; Deaven, J.M.; Estevez-Aguado, E.; Guess, C.J.; Gulyás, J.; Hatanaka, K.; Hirota, K.; Hutton, R.; Ishikawa, D.; Krasznahorkay, A.; Matsubara, H.; Molina, F.; Okamura, H.; Ong, H.J.; Perdikakis, G.; Rubio, B.; Scholl, C.; Shimbara, Y.; Süsoy, G.; Suzuki, T.; Tamii, A.; Thies, J.H.; Zegers, R.G.T.; Zenihiro, J.artículo
openAccessPhysRevLett.122.042502.pdf.jpg30-Jan-2019Large Impact of the Decay of Niobium Isomers on the Reactor ν e Summation CalculationsGuadilla Gómez, Víctor ; Algora, Alejandro ; Taín, José Luis ; Estienne, M.; Fallot, M.; Sonzogni, A. A.; Agramunt, Jorge ; Äystö, J.; Briz, José Antonio ; Cucoanes, A.; Eronen, T.; Fraile, Luis M. ; Ganioglu, E.; Gelletly, W.; Gorelov, D.; Hakala, J.; Jokinen, A.; Jordan, D.; Kankainen, A.; Kolhinen, V.; Koponen, J.; Lebois, M.; Le Meur, L.; Martinez, T.; Monserrate, M.; Montaner-Pizá, A. ; Moore, I.; Nácher, Enrique ; Orrigo, S. E. A. ; Penttilä, H.; Pohjalainen, I.; Porta, A.; Reinikainen, J.; Reponen, M.; Rinta-Antila, S.; Rubio, B.; Rytkönen, K.; Shiba, T.; Sonnenschein, V.; Valencia, Ebhelixes ; Vedia, V.; Voss, A.; Wilson, J.N.; Zakari-Issoufou, A. A.artículo
openAccessRumin-D-18-9508R3 (2).pdf.jpg2019Suckling lamb meat quality from ewes fed with different sources of fat, during storage under display conditionsVieira, Ceferina ; Rubio, B.; Martínez, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresaartículo