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Browsing by Author Romero-Gil, Verónica

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessFront_Microbiol_ 8_2326.pdf.jpg29-Nov-2017A Probabilistic Decision-Making Scoring System for Quality and Safety Management in Aloreña de Málaga Table Olive ProcessingRuiz Bellido, Miguel A.; Valero, Antonio; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Posada Izquierdo, Guimar D.; Rincón, Francisco; Possas, Aricia; García Gimeno, Rosa M.; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessAssessing the Challenges in the Application.pdf.jpg17-May-2017Assessing the Challenges in the Application of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria in the Large-Scale Fermentation of Spanish-Style Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Roldán-Reyes, Juan C.; Torres-Gallardo, Rosa; Bautista-Gallego, J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodMicrob_V236_P47.pdf.jpg2016Assessment of the bacterial community in directly brined Aloreña de Málaga table olive fermentations by metagenetic analysisMedina Pradas, Eduardo  ; Ruiz Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Montes Borrego, M.; Landa, B. B.; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2011Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentationBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessData_in_Brief_2016_V9_P401.pdf.jpgDec-2016Data on the application of Functional Data Analysis in food fermentationsRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessgreen_Spanis-style_Manzanilla_Rodriguez.pdf.jpgMar-2016Effect of green Spanish-style Manzanilla packaging conditions on the prevalence of the putative probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess2015Effect of packaging and storage conditions on microbial survival, physicochemical characteristics and colour of non-thermally preserved green Spanish-style Manzanilla olivesRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess2014Effect of post-fermentation storage on Spanish-style green Manzanilla olivesRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; López-López, Antonio  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Moreno-Baquero, J. María ; Garrido Fernández, A.  ; García García, Pedro  artículo
closedAccessApr-2012Effects of salt mixtures on Spanish green table olive fermentation performanceRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Bautista-Gallego, J.  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  ; García García, Pedro  artículo
openAccessPlosOne_2016_V11_e0163135.pdf.jpg16-Sep-2016Enhancement of the Knowledge on Fungal Communities in Directly Brined Aloreña de Málaga Green Olive Fermentations by Metabarcoding AnalysisArroyo López, Francisco Noé  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Ruiz Bellido, Miguel Ángel; Romero-Gil, Verónica; Montes Borrego, Miguel ; Landa, Blanca B.  artículo
openAccess7-Apr-2015Estudio de la aplicación de nuevos conservantes en el envasado de aceitunas de mesaRomero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  comunicación de congreso
closedAccessDec-2011Evaluating the effects of zinc chloride as a preservative in cracked table olive packingBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessPostprint_2015_AntonieVan_Leeuwenhoek_V108_P597.pdf.jpg2015Evaluation and identification of poly-microbial biofilms on natural green Gordal table olivesBenítez-Cabello, Antonio; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccess2015Fermentation profile of green Spanish-style Manzanilla olives according to NaCl content in brineBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessfmicb-2018_09-02471.pdf.jpg2018Foodborne pathogen survival in commercial Aloreña de Málaga table olive packagingRomero-Gil, Verónica; Medina Pradas, Eduardo  ; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessfmicb_2014_V5_467.pdf.jpg2014Fortification of table olive packing with the potential probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
closedAccess16-Apr-2012Growth/no growth interfaces of table olive related yeasts for natamycin, citric acid and sodium chlorideArroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessfmicb_2016_01370.pdf.jpg2016In silico logistic model for table olive related microorganisms as a function of sodium metabisulphite, cinnamaldehyde, pH, and Type of acidifying agentRomero-Gil, Verónica; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Oct-2015Lactobacillus pentosus and Pichia membranifaciens, the dominant species in biofilms from natural green olives Gordal varietyRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Benítez-Cabello, Antonio; Romero-Gil, Verónica; Garrido Fernández, A.  ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Arroyo López, Francisco Noé  comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_LWTFoodSciTechnol_V79_P252.pdf.jpg2016Lactobacillus pentosus is the dominant species in spoilt packaged Aloreña de MálagaRomero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  ; García García, Pedro  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo