English   español  

Navegación por Autor Romero, Nalda

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 14 de 14
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessAcylglycerols_sinthesis_2021.pdf.jpg2021Acylglycerol synthesis including EPA and DHA from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) belly flap oil and caprylic acid catalyzed by Thermomyces lanuginosus lipase under supercritical carbon dioxidePando, Mª Elsa; Rodríguez, Alicia; Valenzuela, Mª Antonieta; Berríos, Mª Macarena; Rivera, Matías; Romero, Nalda; Barriga, Andrés; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant and antimicrobial effects of stevia ( Stevia rebaudiana Bert.) extracts during preservation of refrigerated salmon pasteOrtiz, Jaime; Romero, Nalda; Puente-Díaz, Luis; Burgos, Katherine; Toro, María; Ramírez, Leslie; Rodríguez, Alicia; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccess22-dic-2010Comparative study of virgin olive oil quality from single varieties cultivated in Chile and SpainGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Romero, Nalda; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
openAccess812.pdf.jpg30-oct-1997Comportamiento de aceites poliinsaturados en la preparación de patatas fritas para consumo inmediato: Formación de nuevos compuestos y comparación de métodos analíticosMasson, Lilia; Robert, Paz; Romero, Nalda; Izaurieta, Macarena; Valenzuela, S.; Ortiz, Jaime; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessmolecules-27-07702-v2.pdf.jpg9-nov-2022Effect of Structured Phenolic Lipids with EPA/DHA and Gallic Acid against Metabolic-Associated Fatty Liver Disease (MAFLD) in MiceDovale-Rosabal, Gretel; Espinosa, Alejandra; Rodríguez, Alicia; Barriga, Andrés; Palomino-Calderón, Alan; Romero, Nalda; Troncoso, Rodrigo Hernán; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2004Effect of α-tocopherol and α-tocotrienol on the performance of Chilean hazelnut oil (Gevuina avellana Mol) at high temperatureRomero, Nalda; Robert, Paz; Masson, Lilia; Ortiz, Jaime; Pavez, Jacquelinne; Garrido, Carolina; Foster, Mariela; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessEPA_DHA_concentrate_OA_2020.pdf.jpg2020EPA/DHA concentrate by urea complexation decreases hyperinsulinemia and increases Plin5 in the liver of mice ed a high-fat dietEspinosa, Alejandra; Ross, Andrés; Dovale-Rosabal, Gretel; Pino-de la Fuente, Francisco; Uribe-Oporto, Ernesto; Sacristán, Camila; Ruiz, Paulina; Valenzuela, Rodrigo; Romero, Nalda; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Rodríguez, Aliciaartículo
openAccessExtraccion_aceite_poster_2023.pdf.jpg2023Extracción de aceite proveniente de maqui liofilizado mediante fluido supercrítico CO2 y caracterización de los compuestos antioxidantesSánchez, Camila; Rodríguez, Alicia; Reinoso, Francisca; Apaza, Dayana; Dovale-Rosabal, Gretel; González, D.; Romero, Nalda; Espinosa, Alejandra; Pando, Mª Elsa; Valenzuela, Rodrigo; Claría, B.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFritura.pdf.jpg30-dic-2001Fritura industrial de patatas crisps. Influencia del grado de insaturación de la grasa de fritura sobre la estabilidad oxidativa durante el almacenamientoRobert, Paz; Masson, Lilia; Romero, Nalda; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Izaurieta, Macarena; Ortiz, Jaime; Wittig, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Influence of agroclimatic parameters on phenolic and volatile compounds of Chilean virgin olive oils and characterization based on geographical origin, cultivar and ripening stageRomero, Nalda; Saavedra, Jorge; Tapia, Francisco; Sepúlveda, Betsabet; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
openAccessInteresterificacion_enzimatica_poster_2023.pdf.jpg2023Interesterificación enzimática de aceite de maqui (Aristotelia chilensis) prensado en frío y aceite de "belly" de Trucha Arcoíris (Oncorhynchus mykiss) mediante CO2 supercríticoReinoso, Francisca; Rodríguez, Alicia; Sánchez, Camila; Apaza, Dayana; Dovale-Rosabal, Gretel; González, D.; Romero, Nalda; Espinosa, Alejandra; Pando, Mª Elsa; Valenzuela, Rodrigo; Claría, B.; Uribe, Elsa; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessMaxim_docosahexaenoic_2018.pdf.jpg2018Maximization of the docosahexaenoic and eicosapentaenoic acids content in concentrates obtained from a by-product of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) processingPando, Mª Elsa; Rodríguez, Alicia; Galdames, Andrea; Berríos, Mª Macarena; Rivera, Matías; Romero, Nalda; Valenzuela, Mª Antonieta; Ortiz, Jaime; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccesspatatas.pdf.jpg30-jun-2002Stability of potato chips fried in vegetable oils with different degree of unsaturation.Masson, Lilia; Robert, Paz; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Urra, Carlos; Romero, Nalda; Ortiz, Jaime; Goicoechea, E.; Pérez, P.; Salamé, E.; Torres, Rodrigoartículo
openAccessantioxidants-11-00852-v3.pdf.jpg27-abr-2022The Impact of Mild Frost Occurring at Different Harvesting Times on the Volatile and Phenolic Composition of Virgin Olive OilPino, Catalina; Sepúlveda, Betsabet; Tapia, Francisco; Saavedra, Jorge; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Romero, Naldaartículo