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Browsing by Author Romero, Nalda

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embargoedAccessAcylglycerols_sinthesis_2021.pdf.jpg2021Acylglycerol synthesis including EPA and DHA from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) belly flap oil and caprylic acid catalyzed by Thermomyces lanuginosus lipase under supercritical carbon dioxidePando, Mª Elsa; Rodríguez, Alicia; Valenzuela, Mª Antonieta; Berríos, Mª Macarena; Rivera, Matías; Romero, Nalda; Barriga, A.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccess22-Dec-2010Comparative study of virgin olive oil quality from single varieties cultivated in Chile and SpainGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Romero, Nalda; Aparicio López, Ramón artículo
openAccess812.pdf.jpg30-Oct-1997Comportamiento de aceites poliinsaturados en la preparación de patatas fritas para consumo inmediato: Formación de nuevos compuestos y comparación de métodos analíticosMasson, Lilia; Robert, Paz; Romero, Nalda; Izaurieta, Macarena; Valenzuela, S.; Ortiz, Jaime; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessFritura.pdf.jpg30-Dec-2001Fritura industrial de patatas crisps. Influencia del grado de insaturación de la grasa de fritura sobre la estabilidad oxidativa durante el almacenamientoRobert, Paz; Masson, Lilia; Romero, Nalda; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Izaurieta, Macarena; Ortiz, Jaime; Wittig, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Influence of agroclimatic parameters on phenolic and volatile compounds of Chilean virgin olive oils and characterization based on geographical origin, cultivar and ripening stageRomero, Nalda; Saavedra, Jorge; Tapia, Francisco; Sepúlveda, Betsabet; Aparicio López, Ramón artículo
openAccessMaxim_docosahexaenoic_2018.pdf.jpg2018Maximization of the docosahexaenoic and eicosapentaenoic acids content in concentrates obtained from a by-product of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) processingPando, Mª Elsa; Rodríguez, Alicia; Galdames, Andrea; Berríos, Mª Macarena; Rivera, Matías; Romero, Nalda; Valenzuela, Mª Antonieta; Ortiz, Jaime; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccesspatatas.pdf.jpg30-Jun-2002Stability of potato chips fried in vegetable oils with different degree of unsaturation.Masson, Lilia; Robert, Paz; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Urra, Carlos; Romero, Nalda; Ortiz, Jaime; Goicoechea, E.; Pérez, P.; Salamé, E.; Torres, Rodrigoartículo