English   español  

Browsing by Author Romero, I.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Cambios en el estado hídrico de frutos durante el proceso de maduración y conservación a bajas temperaturas.Fernández-Caballero, Carlos ; Goñi Ramos, Óscar ; Romero, I.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of an antifungal and cryoprotective class i chitinase from table grape berries (Vitis vinifera Cv. Cardinal)Fernández-Caballero, Carlos ; Romero, I.; Goñi Ramos, Óscar ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo
openAccessEfecto_de_altas_concentraciones.pdf.jpg2006Efecto de altas concentraciones de CO2 en la calidad de uva de mesa almacenada a bajas temperaturas y en la expresión de genes de la ruta de los fenilpropanoides.Romero, I.; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of high CO2 pretreatment on quality, fungal decay and molecular regulation of stilbene phytoalexin biosynthesis in stored table grapesSánchez Ballesta, M. Teresa  ; Jiménez, J. B.; Romero, I.; Orea, J. M.; Maldonado, Roberto; Ureña, A. G.; Escribano, M. Isabel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Functionality of a class I beta-1,3-glucanase from skin of table grapes berriesRomero, I.; Fernández-Caballero, Carlos ; Goñi Ramos, Óscar ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Individual anthocyanins and their contribution to total antioxidant capacity in response to low temperature and high CO2 in stored Cardinal table grapesRomero, I.; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
openAccess2017Influence of cerebral blood vessel movements on the position of perivascular synapsesUrrecha, M.; Romero, I.; DeFelipe, Javier ; Merchán-Pérez, Ángel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of the stage of ripeness on phenolic metabolism and antioxidant activity in table grapes exposed to different CO2 treatmentsRomero, I.; Fernández-Caballero, Carlos ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Validation of SPME-GCMS method for the analysis of virgin olive oil volatiles responsible for sensory defectsRomero, I.; García-González, Diego L.  ; Aparicio-Ruiz, R. ; Morales, M. T.artículo