English   español  

Browsing by Author Rodrigues, Alda Joao

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-Dec-2017A perspective on molecular wine biotechnologyGonzález García, Ramón  ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Mencher-Beltrán, Ana; Morales, Pilar comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2015A systems and synthetic biology approach for improving wine yeast propertiesRodrigues, Alda Joao; Andrejev, S.; Morales, Pilar ; Quirós Asensio, Manuel ; Patil, Kiran R.; González García, Ramón  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-Dec-2017Alcohol level reduction in wine with non-Saccharomyces speciesMorales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Curiel, José Antonio ; Rodrigues, Alda Joao; González García, Ramón  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Análisis del transcriptoma de Kluyveromyces lactis en condiciones de respiración enológicas para obtener vinos de menor grado alcohólicoTronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Diversity in the response of aerobic metabolism to environmental factors among different wine yeast speciesMorales, Pilar ; Rodrigues, Alda Joao; Raimbourg, Typhaine; Tronchoni, Jordi ; Curiel, José Antonio ; González García, Ramón  comunicación de congreso
openAccess2019El conocimiento del metabolismo de levaduras mejora las perspectivas para reducir el gradoMorales, Pilar ; Rodrigues, Alda Joao; Tronchoni, Jordi ; Curiel, José Antonio ; González, Ramónartículo
openAccessJan-2016Environmental factors influencing the efficacy of different yeast strains for alcohol level reduction in wine by respirationRodrigues, Alda Joao; Raimbourg, Typhaine; González García, Ramón  ; Morales, Pilar artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Oct-2018[GAR+] prions hardly explain either yeast adaptation to, or sluggish wine fermentationCuriel, José Antonio ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Mencher-Beltrán, Ana; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-Jun-2017Gene deletions helping reduce acetic acid production by Saccharomyces cerevisiae during aerated fermentationSalvadó, Zoel ; Rodrigues, Alda Joao; Tronchoni, Jordi ; González García, Ramón  ; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Genes que afectan a la producción de ácido acético por parte de Saccharomyces cerevisiae durante la fermentación en presencia de oxígenoSalvadó, Zoel ; Rodrigues, Alda Joao; Tronchoni, Jordi ; González García, Ramón  ; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar póster de congreso
openAccessTronchoni et al.pdf.jpg4-Apr-2017Hypoxia and iron requirements are the main drivers in transcriptional adaptation of Kluyveromyces lactis during wine aerobic fermentationTronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  artículo
openAccesssaccharomyces_cerevisiae_Curiel.pdf.jpg15-Sep-2016Identification of target genes to control acetate yield during aerobic fermentation with Saccharomyces cerevisiaeCuriel, José Antonio ; Salvadó, Zoel ; Tronchoni, Jordi ; Morales, Pilar ; Rodrigues, Alda Joao; Quirós Asensio, Manuel ; González García, Ramón  artículo
openAccess10-Jun-2019Identification of target genes to reduce acetate yield by Saccharomyces cerevisiae under aerobic conditionsRodrigues, Alda Joao; Andrejev; Andrejev, S.; Jouhten, Paula; Patil, Kiran R.; Tronchoni, Jordi ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Sep-2018Impacto de priones tipo [GAR+] sobre levaduras enológicasMencher-Beltrán, Ana; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón  póster de congreso
openAccessfmicb-09-03311.pdf.jpg9-Jan-2019Low Phenotypic Penetrance and Technological Impact of Yeast [GAR+] Prion-Like Elements on WinemakingGonzález García, Ramón  ; Tronchoni, Jordi ; Mencher-Beltrán, Ana; Curiel, José Antonio ; Rodrigues, Alda Joao; López-Berges, Laura; Juez, Cristina ; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; Gallego, Noelia; Omarini, Alejandra; Fernández, Mariana; Morales, Pilar artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Microbiological strategies for alcohol level reduction in wineGonzález García, Ramón  ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Curiel, José Antonio comunicación de congreso
openAccessModel_guided.pdf.jpg24-Jun-2019Model-guided construction of recombinant S. cerevisiae strains showing lower acetate yield under aerobic conditionsRodrigues, Alda Joao; Andrejev; Andrejev, S.; Jouhten, Paula; Patil, Kiran R.; Tronchoni, Jordi ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
openAccessyeast_species_Ciani.pdf.jpg4-May-2016Non-conventional yeast species for lowering ethanol content of winesCiani, Maurizio; Morales, Pilar ; Comitini, Francesca; Tronchoni, Jordi ; Canonico, Laura; Curiel, José Antonio ; Oro, Lucía; Rodrigues, Alda Joao; González García, Ramón  artículo
openAccess26-Feb-2019Physiological features of Saccharomyces cerevisiae and alternative wine yeast species in relation to alcohol level reduction in wineRodrigues, Alda Joaotesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-Nov-2018Prions do not seem to be relevant for either sluggish fermentation or reduced alcohol yieldCuriel, José Antonio ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Mencher-Beltrán, Ana; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón  póster de congreso