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Navegación por Autor Rodríguez-García, Mario E.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2021 | Efectos antiobesogénicos de orujo de uva tratado con DIC | Martínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Alonzo-Macías, Maritza; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabeth; Rodríguez-García, Mario E.; Reynoso-Camacho, Rosalía | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2021 | Impact of the popping process on the structural and thermal properties of sorghum grains (Sorghum bicolor L. Moench) | Castro-Campos, F. G.; Cabrera-Ramírez, Ángel Humberto; Morales-Sánchez, Eduardo; Rodríguez-García, Mario E.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Ramos-López, Miguel Angel; Gaytán-Martínez, Marcela | artículo |
openAccess | | 2021 | Modification on the polyphenols and dietary fiber content of grape pomace by instant controlled pressure drop | Martínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabeth; Rodríguez-García, Mario E.; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalía | artículo |
closedAccess | | 2021 | Structural changes in popped sorghum starch and their impact on the rheological behavior | Cabrera-Ramírez, Ángel Humberto; Morales-Sánchez, Eduardo; Méndez-Montealvo, E.; Velázquez, Gonzalo; Rodríguez-García, Mario E.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Gaytán-Martínez, Marcela | artículo |