English   español  

Browsing by Author Rodríguez-Bencomo, Juan José

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrelsGonzález-Rompinelli, E. ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; García-Ruiz, Almudena ; Sánchez-Patán, Fernando ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
openAccess2012Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Cueva, Carolina  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Aplication of pre-column derivatization with 2,3 naphtalenedialdehyde and RP-HPLC-FL for the analysis of glutathione and its precursor G-glutamyl-cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised winesRodríguez-Bencomo, Juan José ; Selli, Serkan; Muñoz-González, Carolina ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Comunicación de congreso
openAccessOct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Garrido, Ignacio; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
openAccessSep-2011Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumptionMuñoz-González, Carolina ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Characterization of the aroma-active, phenolic, and lipid profiles of the pistachio (Pistacia vera L.) nut as affected by the single and double roasting processRodríguez-Bencomo, Juan José ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Fontecha, F. Javier  ; Selli, SerkanArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Cueva, Carolina  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; García-Ruiz, Almudena ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Requena, Teresa  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Extractos fenólicos vegetales como antimicrobianos en vinificación (I). La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 3404, 2013, págs. 1254-1259García-Ruiz, Almudena ; Cueva, Carolina  ; González-Rompinelli, E. ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
openAccess2013Extractos fenólicos vegetales como antimicrobinaos en vinificación (y II)García-Ruiz, Almudena ; González-Rompinelli, E. ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Sánchez-Patán, Fernando ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Fate of the glutathione released from inactive dry yeast preparations during the alcoholic fermentation of white mustsRodríguez-Bencomo, Juan José ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Sánchez-Patán, Fernando ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
openAccessFeasibility and application.pdf.jpg2012Feasibility and application of liquid-liquid extraction combined with gas chromatography-mass spectrometry for the analysis of phenolic acids from grape polyphenols degraded by human faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Cueva, Carolina  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
openAccessImpact of glutathione enriched.pdf.jpg2014Impact of glutathione-enriched inactive dry yeast preparations on the stability of terpenes during model wine agingRodríguez-Bencomo, Juan José ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Simó, Carolina  ; González, Javier; Chana, Antonio; Dávalos, J.Z. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
openAccessLevadurassecas.pdf.jpg2011Nuevos avances en el conocimiento de los preparados de levaduras secas inactivas y sus aplicaciones industrialesAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Comunicación de congreso
openAccesslevaduras secas inactivas.pdf.jpg2013Obtención y caracterización de péptidos antioxidantes a partir de preparados comerciales de levaduras secas inactivasGonzález-Rompinelli, E. ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Obtención y caracterización de péptidos antioxidantes a partir de preparados comerciales de levaduras secas inactivasGonzález-Rompinelli, E. ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Optimization of a HS-SPME-GC-MS procedure for beer volatile profiling using response surface methodology: Application to follow aroma stability of beers under different storage conditionsRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo