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Browsing by Author Rodríguez Patino, Juan Miguel

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Caracterización de la interacción entre el péptido bioactivo casinomacropéptido y β-lactoglobulina a nivel nano y su impacto en la funcionalidad de derivados del suero lácteoMartínez, María J.; Martos, Gustavo ; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Molina, Elena  ; Pilosof, Ana M. R.Comunicación de congreso
openAccessES2526105_B1.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan MiguelPatente
openAccessES2526105_A2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan MiguelSolicitud de patente
openAccessES2526105_R2.pdf.jpg5-Jan-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López, Sergio ; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan MiguelInforme Técnico
openAccessglycationlimitedhydrolysis.pdf.jpg2017Effect of glycation and limited hydrolysis on interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Carrera Sánchez, CecilioArtículo
openAccessWO2014191597A1.pdf.jpg4-Dec-2014Emulsified composition of saturated fat in water, its preparation and its use for assessing telerance to triglyceridesBermúdez, Beatriz ; Pedroche, Justo  ; Varela, Lourdes; Ortega, Almudena ; López Martín Sergio; Millán, Francisco  ; Abia, Rocío  ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan MiguelSolicitud de patente
closedAccessMar-2009Improving the functional properties of soy glycinin by enzymatic treatment. Adsorption and foaming characteristicsPizones Ruiz-Henestrosa, Víctor; Carrera Sánchez, Cecilio; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  ; Rodríguez Patino, Juan MiguelArtículo
openAccesssaludpoblacibero.pdf.jpg2010Incorporación de nuevos ingredientes funcionales a alimentos como contribución a la promoción de la salud y/o a la prevención de enfermedades de la población iberoamericanaFontecha, F. Javier  ; Pilosof, Ana M. R.; Bertoldo Pacheco, Maria Teresa; Carvalho, João Ernesto de; Molina, Elena  ; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Guerrero- Legarreta, I.Comunicación de congreso
openAccessInterfacial and foaming properties.pdf.jpg2012Interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulin: Galactose Maillard conjugatesCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Moreno, F. Javier ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Villamiel, Mar  Artículo