English
español
Navegación por Autor Rodríguez Calleja, J. M.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2012 | Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 23-ago-2015 | Effects of dietary inclusion of sunflower soapstocks on color and microbiological food-safety of meat from light fattening lambs | Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Peláez, Rodrigo; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2011 | La inclusión de ácido carnósico en la dieta de corderos de cebo retrasa la decoloración de la carne | Morán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |