English   español  

Browsing by Author Rodríguez Alcalá, Luis M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 45  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A high-performance direct transmethylation method for total fatty acids assessment in biological and foodstuff samplesCastro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012A quick, optimized method for routine analysis of essential and trans-octadecenoic acids in edible fats and oils by GLCRodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  artículo
openAccessalterstora.pdf.jpg2020Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storageRodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  ; Alonso López, Leocadio  capítulo de libro
openAccessalterations_fatty_acid_composition_infant_formulas_UHT_milk_storage.pdf.jpg13-May-2019Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storageRodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Fontecha, F. Javier  ; Alonso López, Leocadio  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antiproliferative activity of buttermilk lipid fractions isolated using food grade and non-food grade solvents on human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Monteiro, Karin M.; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  artículo
openAccessANTIPROLIFERATIVE ACTIVITY.pdf.jpg2013Antiproliferative activity of buttermilk, milk fat globule membrane and isolated lipid fractions on ten human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Holgado, Francisca  ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  póster de congreso
openAccess2014Antiproliferative activityon human cancer cellsof phospho- sphingolipids from buttermilk isolated with food grade proceduresCastro-Gómez, Pilar ; Monteiro, Karin M.; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessing the effect of the functional dairy products through the changes in potential health biomarkersFontecha, F. Javier  ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Rodríguez, Juan M.comunicación de congreso
openAccessAVANCES EN ALIMENTACION FUNCIONAL.pdf.jpg2010Avances en la investigación de la alimentación funcionalFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Castro-Gómez, Pilar ; Holgado, Francisca  ; Juárez, Manuela  ; Jara, Federicolibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier  ; Castro-Gómez, Pilar ; García-Serrano, Alba M. ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Alonso López, Leocadio  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  comunicación de congreso
openAccessBioactive milk lipids.pdf.jpg2011Bioactive Milk LipidsFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Juárez, Manuela  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Blood lipid biomarkers after consumption of a commercial reduced milk fat cheese naturally-enriched in CLACalvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Romero, J.; Gómez-Candela, Carmen; Fontecha, F. Javier  póster de congreso
openAccessInnovation in Food.pdf.jpg2011Blood lipid biomarkers after consumption of a commercial reduced milk fat cheese naturally-enriched in CLACalvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Fontecha, F. Javier  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Characterization of the aroma-active, phenolic, and lipid profiles of the pistachio (Pistacia vera L.) nut as affected by the single and double roasting processRodríguez-Bencomo, Juan José ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Fontecha, F. Javier  ; Selli, Serkanartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013CLA-enriched milk powder reverses hypercholesterolemic risk factors in hamstersRodríguez Alcalá, Luis M. ; Fontecha, F. Javier  ; Bertoldo Pacheco, Maria Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Comprehensive study of the lipid classes of krill oil by fractionation and identification of triacylglycerols, diacylglycerols, and phospholipid molecular species by sing UPLC/QToF-MSCastro-Gómez, Pilar ; Holgado, Francisca  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Montero, Olimpio; Fontecha, F. Javier  artículo
openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V.  ; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Holgado, Francisca  ; Juárez, Manuela  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Villar-Tajadura, M. Antonia revista
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of processing of cow milk by high pressures under conditions up to 900MPa on the composition of neutral, polar lipids and fatty acidsRodríguez Alcalá, Luis M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Felipe, Xavier; Noriega, L.; Fontecha, F. Javier  ; Fontecha, F. Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of hypercholesterolemic diet enriched with onion as functional ingredient on fatty acid metabolism in Wistar ratsColina Coca, Clara ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Fontecha, F. Javier  ; González Peña, Diana ; Ancos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  artículo
openAccess2014Estudio comparativo de tres métodos de metilación para la determinación de los ácidos grasos de lípidos lácteosGarcía-Serrano, Alba M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Fontecha, F. Javier  póster de congreso