English
español
Navegación por Autor Rodríguez, Buenaventura
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2006 | Effect of cheese water activity and carbohydrate content on the barotolerance of Listeria monocytogenes Scott A | Morales, Pilar CSIC ORCID; Calzada Gómez, Javier; Rodríguez, Buenaventura; De Paz, M.; Gaya Sicilia, María Pilar; Núñez Gutiérrez, Manuel | artículo |
closedAccess | | jun-2006 | Effect of cheese water activity and carbohydrate content on the barotolerance of Listeria monocytogenes scott A. | Morales, Pilar CSIC ORCID; Calzada, Javier CSIC ORCID; Rodríguez, Buenaventura; Paz, Máximo de; Gaya, P.; Núñez, Manuel | artículo |
closedAccess | | 2006 | Evaluation of ALOA plating medium for its suitability to recover high pressure-injured Listeria monocytogenes from ground chicken meat | Jantzen, M. M.; Navas, Jaime; De Paz, M.; Rodríguez, Buenaventura; da Silva, Wladimir P.; Núñez Gutiérrez, Manuel; Martínez Suarez, Joaquín V. | artículo |
openAccess | | jun-2009 | Inactivation of Salmonella Enteritidis in Chicken Breast Fillets by Single-Cycle and Multiple-Cycle High Pressure Treatments | Morales, Pilar CSIC ORCID; Calzada, Javier CSIC ORCID; Rodríguez, Buenaventura; Paz, Máximo de; Núñez, Manuel | artículo |
closedAccess | | 2011 | Microbiological, chemical, and sensory characteristics of Hispánico cheese manufactured using frozen high pressure treated curds made from raw ovine milk | Alonso, Rocío; Picón Gálvez, Antonia María; Rodríguez, Buenaventura; Gaya Sicilia, María Pilar; Fernández-García, E.; Núñez Gutiérrez, Manuel | artículo |
closedAccess | | 2010 | Microbiological, chemical, textural and sensory characteristics of Hispánico cheese manufactured using frozen ovine milk curds scalded at different temperatures | Picón Gálvez, Antonia María; Alonso, Rocío; Gaya Sicilia, María Pilar; Fernández-García, E.; Rodríguez, Buenaventura; De Paz, M.; Núñez Gutiérrez, Manuel | artículo |