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Navegación por Autor Rodríguez, Buenaventura

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closedAccess2006Effect of cheese water activity and carbohydrate content on the barotolerance of Listeria monocytogenes Scott AMorales, Pilar CSIC ORCID; Calzada Gómez, Javier; Rodríguez, Buenaventura; De Paz, M.; Gaya Sicilia, María Pilar; Núñez Gutiérrez, Manuelartículo
closedAccessjun-2006Effect of cheese water activity and carbohydrate content on the barotolerance of Listeria monocytogenes scott A.Morales, Pilar CSIC ORCID; Calzada, Javier CSIC ORCID; Rodríguez, Buenaventura; Paz, Máximo de; Gaya, P.; Núñez, Manuelartículo
closedAccess2006Evaluation of ALOA plating medium for its suitability to recover high pressure-injured Listeria monocytogenes from ground chicken meatJantzen, M. M.; Navas, Jaime; De Paz, M.; Rodríguez, Buenaventura; da Silva, Wladimir P.; Núñez Gutiérrez, Manuel; Martínez Suarez, Joaquín V.artículo
openAccessfood.pdf.jpgjun-2009Inactivation of Salmonella Enteritidis in Chicken Breast Fillets by Single-Cycle and Multiple-Cycle High Pressure TreatmentsMorales, Pilar CSIC ORCID; Calzada, Javier CSIC ORCID; Rodríguez, Buenaventura; Paz, Máximo de; Núñez, Manuelartículo
closedAccess2011Microbiological, chemical, and sensory characteristics of Hispánico cheese manufactured using frozen high pressure treated curds made from raw ovine milkAlonso, Rocío; Picón Gálvez, Antonia María; Rodríguez, Buenaventura; Gaya Sicilia, María Pilar; Fernández-García, E.; Núñez Gutiérrez, Manuelartículo
closedAccess2010Microbiological, chemical, textural and sensory characteristics of Hispánico cheese manufactured using frozen ovine milk curds scalded at different temperaturesPicón Gálvez, Antonia María; Alonso, Rocío; Gaya Sicilia, María Pilar; Fernández-García, E.; Rodríguez, Buenaventura; De Paz, M.; Núñez Gutiérrez, Manuelartículo