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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 26-jun-2019 | Aplicación de la variable TCATA para registrar la dinámica de percepción sensorial | Rizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 3-mar-2020 | Are mixed meat and vegetable protein products good alternatives for reducing meat consumption? A case study with burgers | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Murciano, Ana; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 13-dic-2020 | Attitudes of Spaniards towards meat reduction in the diet and alternative products | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Murciano, Ana; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 26-jun-2019 | ¿Cambios en nuestra manera de masticar cuando llevamos a cabo una evaluacion de TDS? | Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 1-mar-2022 | ¿Cómo afrontan los consumidores la transición hacia un menor consumo de carne? | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
| | 18-oct-2018 | Dinámica de las sensaciones de textura y de las propiedades del bolo alimenticio durante el consumo de jamón cocido | Rizo, Arantxa; Peña, Esmeralda; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2-sep-2018 | Do we change the way of eating when conducting a TDS test? | Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 18-abr-2022 | Dysphagia thickeners in context of use: Changes in thickened drinks viscosity and thixotropy with temperature and time of consumption | Badia Olmos, Celia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 22-ago-2022 | Effect of an opinion app on expectations and emotional responses of young consumers toward white wines | Rizo, Arantxa; Bartu, A.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 20-nov-2023 | Effect of pH and Calcium on the Techno Functional Properties of Different Pulse Flours, Pastes, and Gels | Moussaoui, D.; Chaya, C.; Badia-Olmos, Celia; Rizo, Arantxa; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 11-sep-2016 | Flash profile: An easy tool for evaluating impact of cooking type versus formulation | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 30-sep-2020 | Food matrix impact on oral structure breakdown and sandiness perception of semisolid systems including resistant starch | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Pineda, Delia; Pérez, Sara; Gamero, Amparo CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2-abr-2019 | Impact of structure on in vitro fragmentation and starch hydrolysis of oat biscuits | Gamero, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Nguyen, Quoc Cuong; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 16-abr-2019 | Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing features | Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-dic-2018 | Influence of fading duration on TCATA evaluation | Rizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 12-jun-2023 | Mechanical and Sensory Properties of Pulse Gels in the Development of New Plant Based Food | Moussaoui, Djemaa; González Velasco, Mónica CSIC; Rizo, Arantxa; Chaya, Carolina; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-jul-2018 | Monitoring oral activity progress during cookie eating by a motion capture video system | Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 15-abr-2020 | Oral processing and dynamics of texture perception in commercial gluten-free breads | Puerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Villegas, Beatriz CSIC; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2-abr-2019 | Oral processing and dynamics of texture perception of gluten-free breads | Puerta, Patricia CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Villegas, Beatriz CSIC; Santillana, E.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 4-abr-2017 | Particle size and saliva uptake during eating of cooked hams with different initial mechanical properties | Peña, Esmeralda; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |