English   español  

Navegación por Autor Rizo, Arantxa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 24  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-jun-2019Aplicación de la variable TCATA para registrar la dinámica de percepción sensorialRizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessCRFS2020-Tarrega.pdf.jpg3-mar-2020Are mixed meat and vegetable protein products good alternatives for reducing meat consumption? A case study with burgersTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Murciano, Ana; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-dic-2020Attitudes of Spaniards towards meat reduction in the diet and alternative productsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Murciano, Ana; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-jun-2019¿Cambios en nuestra manera de masticar cuando llevamos a cabo una evaluacion de TDS?Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2022¿Cómo afrontan los consumidores la transición hacia un menor consumo de carne?Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
accesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2018Dinámica de las sensaciones de textura y de las propiedades del bolo alimenticio durante el consumo de jamón cocidoRizo, Arantxa; Peña, Esmeralda; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-sep-2018Do we change the way of eating when conducting a TDS test?Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessJTextureStudies2022-Badia.pdf.jpg18-abr-2022Dysphagia thickeners in context of use: Changes in thickened drinks viscosity and thixotropy with temperature and time of consumptionBadia Olmos, Celia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessFQP2023-Puerta.pdf.jpg22-ago-2022Effect of an opinion app on expectations and emotional responses of young consumers toward white winesRizo, Arantxa; Bartu, A.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessFoodBioprocessTechnol2023-Moussaou.pdf.jpg20-nov-2023Effect of pH and Calcium on the Techno Functional Properties of Different Pulse Flours, Pastes, and GelsMoussaoui, D.; Chaya, C.; Badia-Olmos, Celia; Rizo, Arantxa; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-sep-2016Flash profile: An easy tool for evaluating impact of cooking type versus formulationTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessFH2021-Laguna.pdf.jpg30-sep-2020Food matrix impact on oral structure breakdown and sandiness perception of semisolid systems including resistant starchLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Pineda, Delia; Pérez, Sara; Gamero, Amparo CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-abr-2019Impact of structure on in vitro fragmentation and starch hydrolysis of oat biscuitsGamero, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Nguyen, Quoc Cuong; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFQP-Rizo-2019.pdf.jpg16-abr-2019Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing featuresRizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessRizo_FQP2019.pdf.jpg6-dic-2018Influence of fading duration on TCATA evaluationRizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccesssustainability-15-09407.pdf.jpg12-jun-2023Mechanical and Sensory Properties of Pulse Gels in the Development of New Plant Based FoodMoussaoui, Djemaa; González Velasco, Mónica CSIC; Rizo, Arantxa; Chaya, Carolina; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessMonitoring oral activity progress during.pdf.jpg1-jul-2018Monitoring oral activity progress during cookie eating by a motion capture video systemRizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFRI2020-Puerta.pdf.jpg15-abr-2020Oral processing and dynamics of texture perception in commercial gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Villegas, Beatriz CSIC; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-abr-2019Oral processing and dynamics of texture perception of gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Villegas, Beatriz CSIC; Santillana, E.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-abr-2017Particle size and saliva uptake during eating of cooked hams with different initial mechanical propertiesPeña, Esmeralda; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso