English   español  

Browsing by Author Rejano Zapata, Luis

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2341635_B1.pdf.jpg10-May-2011Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesaBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Rejano Zapata, Luispatente
openAccess2341635_A1.pdf.jpg23-Jun-2010Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa.Romero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente
openAccessWO2010072874A1.pdf.jpg23-Jun-2010Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente
closedAccessOct-2010Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parametersHidalgo Casado, Francisco ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo