English   español  

Browsing by Author Quirós Asensio, Manuel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2010A chemostat approach to analyze the distribution of metabolic fluxes in wine yeasts during alcoholic fermentationQuirós Asensio, Manuel ; Martínez-Moreno, Rubén ; Morales, Pilar ; Albiol, Joan; González García, Ramón  póster de congreso
openAccess2011A new methodology to determine cell wall mannoprotein content and release in wine yeastsQuirós Asensio, Manuel ; Morales, Pilar ; Pérez-Través, Laura ; Barcenilla, José M.; González García, Ramón  artículo
openAccess30-Apr-2010A new methodology to obtain wine yeast strains overproducing mannoproteinsQuirós Asensio, Manuel ; González Ramos, Daniel; Tabera, Laura ; González García, Ramón  artículo
openAccess2010A new methodology to obtain wine yeast strains overproducing mannoproteinsQuirós Asensio, Manuel ; González Ramos, Daniel; Tabera, Laura ; Morales, Pilar ; Pérez-Través, Laura ; Barcenilla, José M.póster de congreso
openAccess2012A simple method for total quantification of mannoprotein content in real wine samplesQuirós Asensio, Manuel ; González García, Ramón  ; Morales, Pilar artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2015A systems and synthetic biology approach for improving wine yeast propertiesRodrigues, Alda Joao; Andrejev, S.; Morales, Pilar ; Quirós Asensio, Manuel ; Patil, Kiran R.; González García, Ramón  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2014An impaired ubiquitin ligase complex favors initial growth of auxotrophic yeast strains in synthetic grape mustMangado, Ana ; Tronchoni, Jordi; Morales, Pilar ; Novo, Maite ; Quirós Asensio, Manuel ; González García, Ramón  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Effect of nitrogen addition on cellular physiology of yeast during alcoholic fermentationMartínez-Moreno, Rubén ; Quirós Asensio, Manuel ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
openAccess2010Evolución dirigida de Saccharomyces cerevisiae en cultivo continuo para la adaptación a la primera fase de la fermentación alcohólica de mosto de uvaMangado, Ana ; Morales, Pilar ; Quirós Asensio, Manuel ; González García, Ramón  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Evolutionary engineering of Saccharomyces cerevisiae for the reduction of ethyl carbamate in wineQuirós Asensio, Manuel ; Martínez-Moreno, Rubén ; Morales, Pilar ; Vernooij, Marloes; Val-Jadraque, Manuel; González García, Ramón  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Genetic improvement and genetically modified microorganismsGonzález García, Ramón  ; Tronchoni, Jordi; Quirós Asensio, Manuel ; Morales, Pilar capítulo de libro
openAccessgenome-wide_study_Novo.pdf.jpg5-Sep-2013Genome-Wide Study of the Adaptation of Saccharomyces cerevisiae to the Early Stages of Wine FermentationNovo, Maite ; Mangado, Ana ; Quirós Asensio, Manuel ; Morales, Pilar ; Salvadó, Zoel ; González García, Ramón  artículo
openAccesssaccharomyces_cerevisiae_Curiel.pdf.jpg15-Sep-2016Identification of target genes to control acetate yield during aerobic fermentation with Saccharomyces cerevisiaeCuriel, José Antonio ; Salvadó, Zoel ; Tronchoni, Jordi; Morales, Pilar ; Rodrigues, Alda Joao; Quirós Asensio, Manuel ; González García, Ramón  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Impact of nitrogen addition in metabolic flux distribution of Saccharomyces cerevisiae under wine making conditionsMartínez-Moreno, Rubén ; Quirós Asensio, Manuel ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Influence of grape maturity and maceration length on polysaccharide composition of cabernet sauvignon red winesGil, Mariona; Quirós Asensio, Manuel ; Fort, Francesca; Morales, Pilar ; González García, Ramón  ; Canals, Joan-Miquel; Zamora, Fernandoartículo
openAccessmetabolic_flux_analysis_Quiros.pdf.jpg13-Aug-2013Metabolic Flux Analysis during the Exponential Growth Phase of Saccharomyces cerevisiae in Wine FermentationsQuirós Asensio, Manuel ; Martínez-Moreno, Rubén ; Albiol, Joan; Morales, Pilar ; Vázquez-Lima, Felícitas; Barreiro Vázquez, Antonio; Ferrer, Pau; González García, Ramón  artículo
openAccesssaccharomyces_cerevisiae_Gonzalez.pdf.jpgSep-2016New Genes Involved in Osmotic Stress Tolerance in Saccharomyces cerevisiaeGonzález García, Ramón  ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi; Cordero-Bueso, Gustavo; Vaudano, Enrico; Quirós Asensio, Manuel ; Novo, Maite ; Torres-Pérez, Rafael; Valero, Evaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-May-2014New insights into the advantages of ammonium as a winemaking nutrientMartínez-Moreno, Rubén ; Quirós Asensio, Manuel ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  artículo
openAccessWO2010049571A1.pdf.jpg6-May-2010Procedure for the obtainment of mannoprotein-superproducing wine yeasts by non-recombinant technologiesGonzález García, Ramón  ; González Ramos, Daniel; Tabera, Laura ; Quirós Asensio, Manuel ; Barcenilla, José M.solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Reducing the alcohol content of wines by the oxidative sugar metabolism of non-Saccharomyces yeastQuirós Asensio, Manuel ; González García, Ramón  ; Rojas, Virginia; Morales, Pilar póster de congreso