English   español  

Browsing by Author Prieto, Nuria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
closedAccessrestringido.pdf.jpg2003Accumulating behaviour of Lupinus albus L. growing in a normal and a decalcified calcic luvisol polluted with ZnPastor Piñeiro, Jesús ; Hernández, Ana Jesús; Prieto, Nuria ; Fernández-Pascual, Mercedes Artículo
openAccess16. Jimmy pdf.pdf.jpg2009Animal performance characteristics in suckler-bred steers and heifers finished at 16-20 months of age on a grass silage and barley-based concentrate ration offered as a complete dietHyslop, J. J.; Ross, D. W.; Navajas, E. A.; Prieto, Nuria ; Roehe, R.; Simm, G.Comunicación de congreso
openAccessb14_prieto.pdf.jpgMay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Comunicación de congreso
openAccessTesis.pdf.jpg2006Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria Tesis
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 349.pdf.jpg2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Lavín, Paz  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  Comunicación de congreso
closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria ; Roehe, R.; Lavín, Paz  ; Batten, G.; Andrés, Sonia  Artículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier  ; Andrés, Sonia  Comunicación de congreso
openAccess14. Elly pdf.pdf.jpg2009Associations between beef density by X-ray computed tomography, intramuscular fat and fatty acid composition: preliminary resultsNavajas, E. A.; Richardson, R. I.; Glasbey, C. A.; Prieto, Nuria ; Ross, D. W.; Hyslop, J. J.; Simm, G.; Roehe, R.Comunicación de congreso
openAccess2008Carcass and meat quality of Assaf milk fed lambs: Effect of rearing system and sexRodríguez, Ana Belén ; Landa, Roberto; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier  ; Andrés, Sonia  ; Mateo, J.Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
openAccessov7_fernandez.pdf.jpgMay-2007Efecto de la inclusión de pulpa de remolacha (sin o con vinaza) en el pienso de corderos en la fase de cebo sobre las características de la canal y de la carneFernández, Begoña ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  ; López Campos, Oscar Comunicación de congreso
openAccess8. FAO-CIHEAM.pdf.jpg2009The effect of naringin on plasma lipid profile, and liver and intramuscular fat contents of fattening lambsBodas, Raúl ; López Campos, Oscar ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier  ; Andrés, Sonia  Comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Effect of sex and feeding system on feed intake, growth, and meat and carcass characteristics of fattening Assaf lambsRodríguez, Ana Belén ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Landa, Roberto; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
closedAccess2009On-line application of visible and near infrared reflectance spectroscopy to predict chemical-physical and sensory characteristics of beef qualityPrieto, Nuria ; Ross, D. W.; Navajas, E. A.; Nute, G. R.; Richardson, R. I.; Hyslop, J. J.; Simm, G.; Roehe, R.Artículo
openAccess13. Prieto FA pdf.pdf.jpg2009On-line prediction of the fatty acid content of beef meat by near infrared reflectance spectroscopyPrieto, Nuria ; Ross, D. W.; Navajas, E. A.; Nute, G. R.; Richardson, R. I.; Hyslop, J. J.; Simm, G.; Roehe, R.Comunicación de congreso
openAccessPub307.pdf.jpg2003Optimización de un método microbiológico para la detección de monensina sódica en piensoPrieto, Nuria ; Castro, L. J.; Mora Martínez, Manuel José; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2006Potential use of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for the estimation of chemical composition of oxen meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
openAccess7.2 Food Engineering.pdf.jpg2009Predicting meat quality: the application of NIR spectroscopyPrieto, Nuria ; Ross, D. R.; Roehe, R.Artículo