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Navegación por Autor Prieto, José A.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 12-sep-2023 | Adaptive laboratory evolution for acetic acid-tolerance matches sourdough challenges with yeast phenotypes | Sánchez-Adriá, Isabel E.; Sanmartín, Gemma CSIC ORCID; Prieto, José A.; Estruch, Francisco; Fortis, Estefanía; Rández Gil, Francisca CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1988 | Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria. X: modificaciones de los compuestos nitrogenados solubles en ácido acético durante el amasado, fermentación y cocción | Benedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCID; Prieto, José A. | artículo |
closedAccess | | 1989 | Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria. XI: Aminoácidos, péptidos y proteínas solubles de masas elaboradas con un cultivo puro de Saccharomyces cerevisiae | Collar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen ; Prieto, José A.; Mascarós, Arturo F. | artículo |
closedAccess | | mar-2016 | Characterization of the S. cerevisiae inp51 mutant links phosphatidylinositol 4,5-bisphosphate levels with lipid content, membrane fluidity and cold growth | Córcoles-Sáez, Issac; Hernández, María Luisa; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Prieto, José A.; Randez-Gil, Francisca | artículo |
closedAccess | | 1-nov-1990 | Reversed-phase high-performance liquid chromatographic determination of biochemical changes in free amino acids during wheat flour mixing and bread baking | Prieto, José A.; Collar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen | artículo |
openAccess | | 17-nov-2020 | Sphingolipids and Inositol Phosphates Regulate the Tau Protein Phosphorylation Status in Humanized Yeast | Rández, Francisca; Bojunga, Lino; Estruch, Francisco; Winderickx, Joris; Del Poeta, Maurizio; Prieto, José A. | artículo |