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Browsing by Author Polo, María Carmen

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2006Article Isolation and Characterization of a Thermally Extracted Yeast Cell Wall Fraction Potentially Useful for Improving the Foaming Properties of Sparkling WinesNúñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, A.artículo
openAccess1997Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo, E. CSIC; Polo, María Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos, Mercedes; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo, E. CSIC; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Classification of variety musts by statistical analysis of their electrophoretic protein patternGonzález-Lara, R.; Correa, I.; Polo, María Carmen; Martin-Alvarez, Pedro J.; Ramos, Mercedes CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-Jan-2006Combining microsatellite markers and capillary gel electrophoresis with laser-induced fluorescence to identify the grape (Vitis vinifera) variety of mustsRodríguez-Plaza, P.; González García, Ramón CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Bravo, Gema; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCID; Martínez Rodríguez, María del Carmen; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
closedAccess1991Composition of Tartrate Precipitates in White Wines used for Making Spanish Sparkling WineCorrea-Gorospe, I.; Polo, María Carmen; Rodríguez Badiola, Eduardo CSIC; Rodríguez Clemente, Rafael CSIC artículo
openAccessEcologiabacteriaslacticas.pdf.jpg2007Ecología y diversidad de bacterias lácticas y presencia de aminas biógenas en vinos de crianza biológicaMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmencomunicación de congreso
closedAccess6-Aug-2005Effect of Accelerated Autolysis of Yeast on the Composition and Foaming Properties of Sparkling Wines Elaborated by a Champenoise MethodNuñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Effect of freezing on soluble nitrogen fraction of Cabrales cheeseRamos, Mercedes; Cáceres, I.; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Enzyme accelerated ripening of Spanish hard cheeseFernandez-Garcia, E.; Ramos, M.; Polo, María Carmen; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolución de los compuestos fenólicos de bajo peso molecular durante la fermentación maloláctica y el envejecimiento de los vinos con sus líasHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Carlavilla, Davinia; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-1990Evolution of the volatile components of an artisanal blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos, Mercedes CSIC; Polo, María Carmen; Sanz, Jesús; Martínez-Castro, Isabel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Formation of biogenic amines throughout the industrial manufacture of red wineMarcobal, Ángela; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmen; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccess1998Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo, E. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Free amino acids by high performance liquid chromatography and peptides by gel electrophoresis in Mahon cheese during ripeningPolo, María Carmen; Ramos, Mercedes CSIC; Sánchez, R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-1991Free and total amino acids in the non-protein fraction of an artisan blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Ramos, Mercedes CSIC; Martin-Alvarez, Pedro J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1987Gel filtration and high-performance liquid chromatographic analysis of phosphotungstic acid soluble peptides from blue cheesesGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos, Mercedes CSIC; Polo, María Carmenartículo
closedAccess2007Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red winesAlcaide-Hidalgo, J. M.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo
closedAccess2000Influence of the polysaccharides and the nitrogen compounds on foaming properties of sparkling winesMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo, E. CSIC; Nieto, F. J.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo