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Navegación por Autor Polo, María Carmen

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2006Article Isolation and Characterization of a Thermally Extracted Yeast Cell Wall Fraction Potentially Useful for Improving the Foaming Properties of Sparkling WinesNúñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. ; González García, Ramón  ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, A.Artículo
openAccess1997Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pueyo, E. ; Polo, María CarmenArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos, Mercedes; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio ; Juárez, Manuela  Comunicación de congreso
openAccess1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno-Arribas, M. Victoria  ; Pueyo, E. ; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-ene-2006Combining microsatellite markers and capillary gel electrophoresis with laser-induced fluorescence to identify the grape (Vitis vinifera) variety of mustsRodríguez-Plaza, P.; González García, Ramón  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Polo, María Carmen; Bravo, Gema; Martínez-Zapater, José M. ; Martínez Rodríguez, María del Carmen ; Cifuentes, Alejandro  Artículo
closedAccess1991Composition of Tartrate Precipitates in White Wines used for Making Spanish Sparkling WineCorrea-Gorospe, I.; Polo, María Carmen; Rodríguez Badiola, Eduardo ; Rodríguez Clemente, RafaelArtículo
openAccessEcologiabacteriaslacticas.pdf.jpg2007Ecología y diversidad de bacterias lácticas y presencia de aminas biógenas en vinos de crianza biológicaMoreno-Arribas, M. Victoria  ; Polo, María CarmenComunicación de congreso
closedAccess6-ago-2005Effect of Accelerated Autolysis of Yeast on the Composition and Foaming Properties of Sparkling Wines Elaborated by a Champenoise MethodNuñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. ; González García, Ramón  ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Effect of freezing on soluble nitrogen fraction of Cabrales cheeseRamos, Mercedes; Cáceres, I.; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio ; Juárez, Manuela  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Enzyme accelerated ripening of Spanish hard cheeseFernandez-Garcia, E.; Ramos, M.; Polo, María Carmen; Juárez, Manuela  ; Olano, Agustín  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Formation of biogenic amines throughout the industrial manufacture of red wineMarcobal, Ángela; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Polo, María Carmen; Muñoz, Rosario ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccess1998Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pueyo, E. ; Bartolomé, Begoña  ; Polo, María CarmenArtículo
closedAccess2007Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red winesAlcaide-Hidalgo, J. M.; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Polo, María CarmenArtículo
closedAccess2000Influence of the polysaccharides and the nitrogen compounds on foaming properties of sparkling winesMoreno-Arribas, M. Victoria  ; Pueyo, E. ; Nieto, F. J.; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Polo, María CarmenArtículo
openAccess2002Influence of the yeast strain on the changes of the amino acids, peptides and proteins during sparkling wine production by the traditional methodMartínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Polo, María CarmenArtículo
openAccess2008Nitrogen compounds and polysaccharides changes during the biological ageing of sherry winesVillamiel, Mar  ; Polo, María Carmen; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccess2008Occurrence of lactic acid bacteria and biogenic amines in biologically aged winesMoreno-Arribas, M. Victoria  ; Polo, María CarmenArtículo
closedAccess2008Partial characterization of peptides from red wines. Changes during malolactic fermentation and ageing with leesAlcaide-Hidalgo, J. M.; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Polo, María Carmen; Pueyo, E. Artículo
openAccess1996Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pueyo, E. ; Polo, María CarmenArtículo
openAccesspeptidosconbioactividad.pdf.jpg2007Péptidos con bioactividad ECA inhibitoria y antioxidante liberados durante la autolisis de las levadurasPueyo, E. ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Comunicación de congreso