English   español  

Navegación por Autor Poliero, Aimará Ayelen

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Assessment of virgin olive oil stability during storage by 1H-NMR fingerprinting and chemometrics [Valutazione della stabilità dell'olio d'oliva vergine in conservazione mediante profilo 1H-NMR e chemiometria]Alonso-Salces, Rosa María; Gallo, Blanca; Poliero, Aimará Ayelen; Viacava, Gabriela Elena; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Gallina Toschi, Tullia; Servili, Maurizio; Berrueta, Luis Ángelartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2021Determination of Vegetable Oils in Olive Oil Mixtures Using a Stepwise Strategy Based on H-1-Nmr Fingerprinting and Pattern RecognitionAlonso-Salces, Rosa María; Berrueta, Luis Ángel; Quintanilla-Casas, Beatriz; Vichi, Stefania CSIC ORCID; Tres, Alba; Asensio-Regalado, Carlos; Viacava, Gabriela Elena; Poliero, Aimará Ayelen; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gallo, Blancaartículo
openAccessPP_2022_FoodChem_V366_130588.pdf.jpg14-jul-2021Stepwise strategy based on 1H-NMR fingerprinting in combination with chemometrics to determine the content of vegetable oils in olive oil mixturesAlonso-Salces, Rosa María; Berrueta, Luis Ángel; Quintanilla-Casas, Beatriz; Vichi, Stefania CSIC ORCID; Tres, Alba; Collado, María Isabel; Asensio-Regalado, Carlos; Viacava, Gabriela Elena; Poliero, Aimará Ayelen; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gallo, Blancaartículo