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openAccessabstracalmaceburguer.pdf.jpg2019Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbianaPérez-Mateos, Miriam  ; Gómez Estaca, Joaquín ; Pintado, T. ; Cofrades, Susana ; Otero, Laura póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biogenic amine formation in refrigerated fresh sausage "chorizo" keeps in modified atmosphereRuiz-Capillas, C. ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
openAccessChia_Muñoz_Art2019.pdf.jpg10-Apr-2019Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristicsMuñoz-González, Irene ; Merino-Álvarez, Esther; Salvador, Marina; Pintado, T. ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Herrero, Ana M. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulationPintado, T. ; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. artículo
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. ; Cofrades, Susana ; Herrero, Ana M. ; Carballo, José ; Freire, María; Pintado, T. capítulo de libro
openAccessEffAddStorage.pdf.jpg2017Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storageNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, C. ; Herrero, Ana M. ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Chamorro, Susana ; Brenes, Agustín artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of polyphenols dietary grape by-products on chicken pattiesNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, C. ; Casamassima, Donato; Herrero, Ana M. ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Chamorro, Susana ; Brenes, Agustín artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Mar-2015Effects of emulsion gels containing bioactive compounds on sensorial, technological, and structural properties of frankfurtersPintado, T. ; Herrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Triki, M. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elucidation of lipid structural characteristics of chia oil emulsion gels by Raman spectroscopy and their relationship with technological propertiesHerrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Pintado, T. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Emulsion gels as potential fat replacers delivering β-glucan and healthy lipid content for food applicationsPintado, T. ; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Estrategias de incorporación de chía (Salvia hispanica L.) en salchichas con contenido reducido de grasaPintado, T. ; Herrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Estrategias de reformulación de productos cárnicos más saludables basadas en la incorporación de emulsiones gelificadas en frío estabilizadas con chía (salvia hispanica, l.) o avena (avena sativa, l.)Pintado, T. tesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-Apr-2015Formación y propiedades de emulsiones gelificadas en fríoPintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. ; Carmona, Pedro ; Herrero, A.M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Gelled double emulsions as delivery systems for hydroxytyrosol and n-3 fatty acids in healthy pork pattiesFreire, María; Cofrades, Susana ; Serrano-Casas, V.; Pintado, T. ; Jiménez, M. José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of emulsified olive oil stabilizing system used for pork backfat replacement in frankfurtersJiménez Colmenero, Francisco ; Herrero, Ana M. ; Pintado, T. ; Solas, M. Teresa; Ruiz-Capillas, C. artículo
openAccessInfrared spectroscopic analysis.pdf.jpg2011Infrared spectroscopic analysis of structural features and interactions in olive oil-in-water emulsions stabilized with soy proteinHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-Nov-2016Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurtersHerrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Pintado, T. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Infrared study of structural characteristics of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsions stabilized with casein as pork backfat replacerCarmona, Pedro ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Pintado, T. ; Herrero, Ana M. artículo
openAccessLipid and protein.pdf.jpg2012Lipid and protein structure analysis of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsion as animal fat replacerHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Oil-in-water emulsion gels stabilized with chia (Salvia hispanica L.) and cold gelling agents: Technological and infrared spectroscopic characterizationPintado, T. ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Carmona, Pedro ; Herrero, Ana M. artículo