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español
Navegación por Autor Peña Armada, Rocío de la
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2020 | Apple by-product dietary fibre exhibits potential prebiotic and hypolipidemic effectsin high-fat fed Wistar rats | Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Peña Armada, Rocío de la; Pérez-Cózar, María Luisa; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Redondo Cuenca, Araceli; Villanueva Suárez, M. José | artículo |
openAccess | | 2020 | High hydrostatic pressure assisted by Celluclast® releases oligosaccharides from apple by-product | Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | High hydrostatic pressure assisted by food-grade enzymes as a sustainable approach for the development of an antioxidant ingredient | Peña Armada, Rocío de la; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Villanueva Suárez, M. José; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Novel rich-in-soluble dietary fiber apple ingredient obtained from the synergistic effect of high hydrostatic pressure aided by Celluclast® | Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID | artículo |