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Navegación por Autor Pateiro, Mirian

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openAccessFood Anal Meth 2019_ 2401-2415.pdf.jpg19-jul-2019Antioxidant and Antimicrobial Activity of Peptides Extracted from Meat By-products: a ReviewBorrajo, Paula; Pateiro, Mirian; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; Mora, Leticia CSIC ORCID; Franco, Daniel; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Lorenzo, José M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Carcass and meat quality characteristics from Iberian wild red deer (Cervus elaphus) hunted at different agesMaggiolino, Aristide; Pateiro, Mirian; Serrano, Martina P.; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Domínguez, Rubén; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Gallego, Laureano CSIC ORCID; De Palo, Pasquale; Lorenzo, José M.artículo
openAccesseffecmeatmanuscrip.pdf.jpg2019Effect of age on nutritional properties of Iberian wild red deer meatLorenzo, José M.; Maggiolino, Aristide; Gallego, Laureano CSIC ORCID; Pateiro, Mirian; Pérez-Serrano, Martina CSIC ORCID; Domínguez, Rubén; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; De Palo, Pasqualeartículo
openAccessinflucalve.pdf.jpg2020Influence of production system and finishing feeding on meat quality of Rubia Gallega calvesRodríguez-Vázquez, Raquel; Pateiro, Mirian; López-Pedrouso, María; Gende, Antonio; Crecente, Santiago; Serrano, Martina P.; González, Jesús; Lorenzo, José M.; Zapata, Carlos; Franco, Danielartículo
openAccessqualityzealand.pdf.jpg2020Quality of main types of hunted red deer meat obtained in Spain compared to farmed venison from New ZealandPérez-Serrano, Martina CSIC ORCID; Maggiolino, Aristide; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Pateiro, Mirian; Pérez-Barbería, Francisco J. CSIC ORCID; Fierro, Yolanda CSIC; Domínguez, Rubén; Gallego, Laureano CSIC ORCID; García, Andrés J. CSIC ORCID ; De Palo, Pasquale; Lorenzo, José M.artículo
openAccessseasondeer.pdf.jpg2020Seasonal variations of carcass characteristics, meat quality and nutrition value in Iberian wild red deerPérez-Serrano, Martina CSIC ORCID; De Palo, Pasquale; Maggiolino, Aristide; Pateiro, Mirian; Gallego, Laureano CSIC ORCID; Domínguez, Rubén; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Lorenzo, José M.artículo