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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 2010 | A ciencia do mexillón: ciencias e tecnoloxías mariñas implicadas no cultivo, transformación e comercialización do mexillón (Mytillus galloprovincialis) | Ríos, Aida F. CSIC; Figueras Huerta, Antonio ; Novoa, Beatriz CSIC ORCID; Gestal, C. CSIC ORCID; Castro, Carmen G. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Babarro, José M. F. CSIC ORCID; Peteiro, Laura G. CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Aranguren, Raquel CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Prego, R. CSIC ORCID ; Álvarez-Salgado, Xosé Antón CSIC ORCID ; Lorenzo, Luisa M. CSIC | libro |
closedAccess | | 2001 | A DSC study on the effects of various maltodextrins and sucrose on protein changes in frozen-stored minced blue whiting muscle | Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 1999 | A method for bacteriocin quantification | López Cabo, Marta CSIC; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
openAccess |  | Mar-1981 | Ácidos grasos de la almeja babosa Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytilus galloprovincialis Lam. | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess |  | Dec-1980 | Ácidos grasos de la vieira (Pecten maximus) | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2007 | Adhesion and detachment kinetics of several strains of Staphylococcus aureus subsp. aureus under three different experimental conditions | Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC; González, Ángel F. CSIC ORCID; Pazos, I.; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2012 | Advances in vacuum and modified atmosphere packaging of shellfish | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC | capítulo de libro |
openAccess |  | Feb-1982 | Aislamiento del 7-cetocolesterol en vieira, Pecten maximus, almeja, Venerupis pullastra, berberecho, Cerastoderma edule y mejillón, Mytilus galloprovincialis | Pastoriza, Laura CSIC; Rodríguez, B. | artículo |
closedAccess | | 2001 | An empirical model for describing the effects of nitrogen sources on nisin production | López Cabo, Marta CSIC; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Application of nisin and pediocin against resistance and germination of Bacillus spores in sous vide products | López Cabo, Marta CSIC; Torres, B.; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Application of nisin, CO2 and a permeabilizing agent in the preservation of refrigerated blue whiting (Micromesistius poutassou) | López Cabo, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
openAccess |  | 1985 | Aprovechamiento de residuos industriales procedentes de fábricas de conservas de pescado para la obtención de proteína | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
openAccess |  | 1986 | Cabezas y vísceras de túnidos: Su aprovechamiento para alimentación animal | Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 1995 | Changes in lipids of whole and minced rayfish (Raja clavata) muscle during frozen storage | Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
openAccess |  | 1992 | Chemical composition of the muscle tissue of ray (Raja radiata) from Terranova | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess |  | 1981 | Colesterol y ácidos grasos insaturados en moluscos | Gallardo, José Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; González Fernández, Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Combined effects of modified atmosphere packaging and lauric acid on the stability of pre-cooked fish products during refrigerated storage | Pastoriza, Laura CSIC; López Cabo, Marta CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Comparison among the effectiveness of ozone, nisin and benzalkonium chloride for the elimination of planktonic cells and biofilms of Staphylococcus aureus CECT4459 on polypropylene | López Cabo, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Crespo, M. D. CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
openAccess |  | 1976 | Concentrado de proteína de jurel (Trachurus trachurus, L). Propiedades funcionales y utilización industrial | López-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | informe técnico |
openAccess |  | 16-Apr-2005 | Conservación por atmósferas modificadas de moluscos bivalvos vivos en recipiente hermético | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | patente |