English   español  

Navegación por Autor Pando, Mª Elsa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessAcylglycerols_sinthesis_2021.pdf.jpg2021Acylglycerol synthesis including EPA and DHA from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) belly flap oil and caprylic acid catalyzed by Thermomyces lanuginosus lipase under supercritical carbon dioxidePando, Mª Elsa; Rodríguez, Alicia; Valenzuela, Mª Antonieta; Berríos, Mª Macarena; Rivera, Matías; Romero, Nalda; Barriga, Andrés; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccessConcentrating_n3_fatty.pdf.jpg2014Concentrating n-3 fatty acids from crude and refined commercial salmon oilPando, Mª Elsa; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccessDifferential_scanning_poster.pdf.jpg2014Differential scanning calorimetry analysis of structured acyglycerols obtained from caprylic acid and omega-3 concentrates of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) belly oilRivera, Matías; Berríos, Mª Macarena; Pando, Mª Elsa; Galleguillos, M.; Cedano, José Manuel; Contreras, Elyzabeth; Hernández, Camila P.; Rodríguez, Alicia; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessExtraccion_aceite_poster_2023.pdf.jpg2023Extracción de aceite proveniente de maqui liofilizado mediante fluido supercrítico CO2 y caracterización de los compuestos antioxidantesSánchez, Camila; Rodríguez, Alicia; Reinoso, Francisca; Apaza, Dayana; Dovale-Rosabal, Gretel; González, D.; Romero, Nalda; Espinosa, Alejandra; Pando, Mª Elsa; Valenzuela, Rodrigo; Claría, B.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessInteresterificacion_enzimatica_poster_2023.pdf.jpg2023Interesterificación enzimática de aceite de maqui (Aristotelia chilensis) prensado en frío y aceite de "belly" de Trucha Arcoíris (Oncorhynchus mykiss) mediante CO2 supercríticoReinoso, Francisca; Rodríguez, Alicia; Sánchez, Camila; Apaza, Dayana; Dovale-Rosabal, Gretel; González, D.; Romero, Nalda; Espinosa, Alejandra; Pando, Mª Elsa; Valenzuela, Rodrigo; Claría, B.; Uribe, Elsa; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessMaxim_docosahexaenoic_2018.pdf.jpg2018Maximization of the docosahexaenoic and eicosapentaenoic acids content in concentrates obtained from a by-product of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) processingPando, Mª Elsa; Rodríguez, Alicia; Galdames, Andrea; Berríos, Mª Macarena; Rivera, Matías; Romero, Nalda; Valenzuela, Mª Antonieta; Ortiz, Jaime; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccessOptimisation_rancidity_stability.pdf.jpg2017Optimisation of rancidity stability in long-chain PUFA concentrates obtained from a rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) by-productBerríos, Mª Macarena; Rodríguez, Alicia; Rivera, Matías; Pando, Mª Elsa; Valenzuela, Mª Antonieta; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo