Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2021 | Acylglycerol synthesis including EPA and DHA from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) belly flap oil and caprylic acid catalyzed by Thermomyces lanuginosus lipase under supercritical carbon dioxide | Pando, Mª Elsa; Rodríguez, Alicia; Valenzuela, Mª Antonieta; Berríos, Mª Macarena; Rivera, Matías; Romero, Nalda; Barriga, Andrés; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Concentrating n-3 fatty acids from crude and refined commercial salmon oil | Pando, Mª Elsa; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Differential scanning calorimetry analysis of structured acyglycerols obtained from caprylic acid and omega-3 concentrates of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) belly oil | Rivera, Matías; Berríos, Mª Macarena; Pando, Mª Elsa; Galleguillos, M.; Cedano, José Manuel; Contreras, Elyzabeth; Hernández, Camila P.; Rodríguez, Alicia; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2023 | Extracción de aceite proveniente de maqui liofilizado mediante fluido supercrítico CO2 y caracterización de los compuestos antioxidantes | Sánchez, Camila; Rodríguez, Alicia; Reinoso, Francisca; Apaza, Dayana; Dovale-Rosabal, Gretel; González, D.; Romero, Nalda; Espinosa, Alejandra; Pando, Mª Elsa; Valenzuela, Rodrigo; Claría, B.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2023 | Interesterificación enzimática de aceite de maqui (Aristotelia chilensis) prensado en frío y aceite de "belly" de Trucha Arcoíris (Oncorhynchus mykiss) mediante CO2 supercrítico | Reinoso, Francisca; Rodríguez, Alicia; Sánchez, Camila; Apaza, Dayana; Dovale-Rosabal, Gretel; González, D.; Romero, Nalda; Espinosa, Alejandra; Pando, Mª Elsa; Valenzuela, Rodrigo; Claría, B.; Uribe, Elsa; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Maximization of the docosahexaenoic and eicosapentaenoic acids content in concentrates obtained from a by-product of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) processing | Pando, Mª Elsa; Rodríguez, Alicia; Galdames, Andrea; Berríos, Mª Macarena; Rivera, Matías; Romero, Nalda; Valenzuela, Mª Antonieta; Ortiz, Jaime; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Optimisation of rancidity stability in long-chain PUFA concentrates obtained from a rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) by-product | Berríos, Mª Macarena; Rodríguez, Alicia; Rivera, Matías; Pando, Mª Elsa; Valenzuela, Mª Antonieta; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |