English   español  

Browsing by Author Pablos-Tanarro, Alba

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016¿Afecta el procesado del alimento al desarrollo de la alergia a huevo?Pablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Alergias alimentariasLópez-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  ; López-Expósito, Iván ; Perezábad, Laura; Pablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.Comunicación de congreso
openAccessC3HeOu.pdf.jpg2016Antibody production, anaphylactic signs, and T-cell responses induced by oral sensitization with ovalbumin in BALB/c and C3H/HeOuJ micePablos-Tanarro, Alba; López-Expósito, Iván ; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Assessment of the allergenic potential of the main egg white proteins in BALB/c micePablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Capacidad sensibilizadora de proteínas de huevo en modelos murinosPablos-Tanarro, Alba; López-Expósito, Iván ; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Póster
openAccessdietaenviron.pdf.jpg2017Dietary intervention with β-lactoglobulin-derived peptides and a specific mixture of fructo-oligosaccharides and bifidobacterium breve M-16V facilitates the prevention of whey-induced allergy in mice by supporting a tolerance-prone immune environmentKostadinova, Atanaska I.; Pablos-Tanarro, Alba; Diks, Mara A. P.; Esch, Betty C. van; Garssen, Johan; Knippels, León M. J.; Willemsen, Linette E. M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg yolk provides Th2 adjuvant stimuli and promotes sensitization to egg white allergens in BALB/c micePablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; Martínez-Blanco, Mónica; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Estrategias basadas en péptidos para la prevención y el tratamiento de la alergia la huevoLozano-Ojalvo, D.; Pablos-Tanarro, Alba; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Hydrolysed ovalbumin offers more effective preventive and therapeutic protection against egg allergy than the intact proteinLozano-Ojalvo, D.; Pérez-Rodríguez, Leticia; Pablos-Tanarro, Alba; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Immunogenic and allergenic properties of egg white proteins as affected by different denaturation processesPablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Influencia de la matriz alimentaria en la alergia al huevoLozano-Ojalvo, D.; Pablos-Tanarro, Alba; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Orally administered hydrolysed ovalbumin as an immunotherapeutic agent in a mouse model of egg allergyLozano-Ojalvo, D.; Pablos-Tanarro, Alba; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Pepsin treatment of whey proteins under high pressure produces hypoallergenic hydrolysatesLozano-Ojalvo, D.; Pérez-Rodríguez, Leticia; Pablos-Tanarro, Alba; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Sensitization and anaphylactic properties of main egg-white allergens in an animal modelPablos-Tanarro, Alba; López-Expósito, Iván ; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Sensitizing and eliciting capacity of egg white proteins in BALB/c mice as affected by processingPablos-Tanarro, Alba; Lozano-Ojalvo, D.; Martínez-Blanco, Mónica; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  Artículo