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Navegación por Autor Pérez-Ramírez, Iza F.

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Caracterización completa de polifenoles (extraíbles y no extraíbles) por HPLC-ESI-QTOF MS/MS y MALDI-TOF MS en un complemento alimenticio de uva y granadaPérez-Ramírez, Iza F.; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccesscomparisvivo.pdf.jpg2019Comparison of the bioactive potential of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) calyx and its by-product: Phenolic characterization by UPLC-QTOF MSE and their anti-obesity effect in vivoAmaya-Cruz, Diana; Pérez-Ramírez, Iza F.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Nava, Gerardo M.; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccesscomprehsupplem.pdf.jpg2018Comprehensive characterization of extractable and nonextractable phenolic compounds by high-performance liquid chromatography-electrospray ionization-quadrupole time-of-flight of a grape/pomegranate pomace dietary supplementPérez-Ramírez, Iza F.; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccesseffectobesity.pdf.jpg2019Effects of acute intake of grape/pomegranate pomace dietary supplement on glucose metabolism and oxidative stress in adults with abdominal obesityPérez-Ramírez, Iza F.; Hernández de Diego, Elena CSIC ORCID; Riomoros-Arranz, Marta; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccessinstamater.pdf.jpg2022Instant controlled pressure drop as a strategy to modify extractable and non-extractable phenolic compounds: A study in different grape pomace materialsMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Castaño-Tostado, Eduardo; Pérez-Ramírez, Iza F.; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Mechanisms associated to apoptosis of cancer cells by phenolic extracts from two canned common beans varieties (Phaseolus vulgaris L.)Moreno-Jiménez, Martha Rocío; López‐Barraza, Rosalía; Cervantes-Cardoza, Verónica; Pérez-Ramírez, Iza F.; Reyna-Rojas, Jessica Alejandra; Gallegos-Infante, José A.; Estrella, Isabel CSIC ; Rojas‐Contreras, Juan Antonio; González-Laredo, Rubén Francisco; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabethartículo
openAccessfoods-12-01370.pdf.jpgmar-2023Three varieties of grape pomace, with distinctive extractable: non-extractable polyphenol ratios, differentially reduce obesity and its complications in rats fed a high-fat high-fructose dietMartínez-Meza, Yuridia; Escobar-Ortiz, Alexandro; Buergo-Martínez, F.; Pérez-Ramírez, Iza F.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Salgado-Rodríguez, Luis Miguel; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo